Notícies més llegides




La Selva


Vidreres

Èxit en la segona edició del Festival de Gòspel de Vidreres

La Selva  -  09/05/2022  -  07:58

El festival s'ha celebrat els dies 6, 7 i 8 de maig i ha comptat amb la presència de bandes d'àmbit català, estatal i fins i tot internacionals


Festival de Gòspel de Vidreres

Festival de Gòspel de Vidreres



Aquest cap de setmana Vidreres ha acollit la segona edició del Festival de Gòspel. La primera edició es va celebrar l'any 2019 i la pandèmia no havia deixat celebrar més edicions fins a enguany, que se n'ha celebrat la segona.

La programació ha comptat amb diversos estils musicals dins d'aquest gènere musical. El Teatre Casino i l'església s'han convertit en l'epicentre de la proposta cultural que, segons el regidor de cultura i festes Francesc Baltrons, "ha estat un èxit veure com s'han omplert els concerts proposats per aquesta segona edició. N'estem segurs que el Festival, tot i ser jove, arrelarà entre la gent esdevenint una cita ineludible per als vidrerencs i vidrerenques, també pels amants de la música i la cultura".

El Festival va començar el divendres 6 de maig, amb una exhibició de gòspel contemporani i tradicional amb el grup Barcelona Gòspel Messengers que, amb el seu espectacle Dance!, van donar una nova sonoritat a alguns dels èxits del segell Motown, combinant tradició, modernitat, gòspel i funk.

Els assistents van posar a prova les seves cordes vocals el dissabte dia 7 amb el taller de gòspel obert a tothom a càrrec de la cantant sud-africana Karol Green. Tot seguit es va poder gaudir de la representació de Gòspel Choir a càrrec de Karol Green & Soul Choir, un cor de gòspel format per cantants amb una llarga experiència en cors d'arreu de Catalunya escollits expressament per formar part d'aquest projecte que ofereix un repertori de gòspel actual, black i funk. Més en clau local, la programació ha ofert, el diumenge 8 de maig, una proposta que seguia amb el gòspel contemporani i tradicional, gràcies al Cor Gòspel Girona que, tot i que no són un cor professional, ha fet cantar i ballar al públic assistent.

El balanç del festival és molt positiu, ja que hi ha hagut un alt nivell de participació en totes les activitats. Per al regidor de festes, Francesc Baltrons "aquestes bones dades ens esperonen a seguir creixent i apostant per la cultura a Vidreres, així com a continuar consolidant el festival com un de referència en el seu àmbit dins la província, ja que no hi ha altres festivals semblants a la zona".

Per l'alcalde, Jordi Camps: "aquest cap de setmana hem pogut constatar com el públic estima aquest gènere. Vidreres som un poble amb tradició musical, i volem seguir oferint propostes com aquesta, o com el festival de jazz de l'estiu, que acosten la cultura musical a tothom".


Autor: Redacció


#vidreres


#vidreres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...