Notícies més llegides




Política


Girona

Valents perd pes al territori amb la dimissió de tres càrrecs a Girona

Política  -  14/05/2022  -  14:06

Eva Trias, l'expresidenta provincial, denuncia que ha trobat "més traves que ajudes" a la direcció


Valents Girona

Valents Girona



Els problemes interns comencen a aflorar a Valents, i tres càrrecs del partit a Girona ja han dimitit per "discrepàncies internes" amb la direcció de la formació, acabada de constituir. Es tracta de la presidenta provincial, Eva Trias, la secretària general, Mariola Martínez, i el secretari de Comunicació, Andrew Salvador Vázquez.

Trias explica que han deixat el partit, de nova creació, per diferències amb la direcció de la formació "pel que fa a estructuració i organització". Més que decebuda, assegura que ha quedat "molt desencantada, perquè pensava que realment sorgia un partit per als que ens sentim orfes de representació". "Creia que podríem impulsar-lo de forma transversal, anant a l'una tots els actors constitucionalistes per tirar endavant un projecte necessari per a Catalunya", diu.

"S'han de deixar de banda els personalismes", critica Trias, que assegura que la direcció del partit ha intentat "fer créixer al màxim el projecte sense tenir clara l'organització estructural en l'àmbit territorial" i que la Junta Provincial de Girona "s'ha trobat més traves que ajudes" per treballar.

"No es pot crear un projecte transversal des del despatx o passant per sobre dels òrgans que s'han constituït, com la Junta provincial", diu, remarcant que a la directiva li ha faltat "escoltar més la veu de tots i no només d'alguns" i tenir més en compte els que fan feina sobre el terreny.

Lamenta, a més, que feia temps que advertia del malestar d'alguns integrants de Valents a Girona sense que se li fes cas i que, en presentar la seva dimissió, tampoc Eva Parera, la líder del partit i a qui coneix des de fa anys, ni tan sols s'ha interessat pels motius. "Tampoc Joan López Alegre, que ha llençat pilotes fora", diu, remarcant que els alts càrrecs de la formació "ho han tapat tant com han pogut" per mantenir els seus llocs. "En lloc d'arreglar la Junta Provincial de Girona, ha desaparegut i s'han quedat exclusivament amb la local", afirma.

Trias assegura que continuarà treballant com ha fet fins ara pel seu municipi, l'Escala. "Tinc clar el meu lloc i què vull fer, el projecte en què encaixo i on crec que puc aportar coses a la ciutadania", remata.


Autor: Redacció


#girona #valents #problemesdepartit #crisi


#girona #valents #problemesdepartit #crisi





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...