Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Abonaments per a la nova temporada de la Piscina Municipal d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  17/05/2022  -  16:37

Del 23 de maig fins al 17 de juny es poden demanar els abonaments de temporada que permetran fer ús de les instal·lacions de la Piscina Municipal per tot l'estiu del 2022


Piscina Municipal d'Olot

Piscina Municipal d'Olot



Des del proper dilluns 23 de maig i fins al 17 de juny les persones interessades a gaudir de la Piscina Municipal d'Olot podran adquirir el seu abonament de temporada. Els nous abonaments tindran la matrícula gratuïta i, com a novetat, tots els abonats i abonades nous o que renovin s'emportaran un obsequi de regal.

Per aconseguir-lo només cal dirigir-se a les Oficines de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Olot al Pavelló Municipal d'Esports (Avinguda República Argentina número 8) de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimarts i dijous de 16 a 19 h.

La previsió és que la piscina municipal arrenqui la temporada el pròxim del 24 de juny i fins al 28 d'agost es mantindrà oberta ininterrompudament cada dia de la setmana; de dilluns a divendres de 9 a 20 h i els dissabtes i diumenges de 10 a 20 h.

Els dies 20, 21 i 22 de juny estarà oberta per grups escolars i abonats de 9 a 14h i el dia 23 de juny només per abonats de 9 a 14h.

En aquest sentit, durant tot l'estiu s'han previst activitats per a totes les edats. En el cas dels adults es portaran a terme sessions de gimnàstica suau gratuïtes de dilluns a divendres de 10 a 11 h i també es faran cursets de natació dirigits a infants des de 3 mesos fins als 2 anys així com per a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys i de 7 a 11 anys durant les tardes de juliol. Les inscripcions dels cursets es podran realitzar de l'1 de juny al 17 de juny a les oficines de l'Àrea d'Esports d'Olot o de forma online a través de la seva pàgina web esportsilleure.olot.cat .

Podeu trobar tots els detalls de les sessions programades així com de la normativa de la piscina municipal d'aquest 2022 al web de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Olot.

Per més informació poden posar-se en contacte amb l'equip de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament d'Olot al telèfon 972 26 64 61 o a esports@olot.cat.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (1)

Jose 2023-05-04 23:17:09

Quin preu té labonament ?



La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...