Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

S’estrena la Rastro Tapa a Ripoll

El Ripollès  -  03/06/2022  -  16:21

Des de l’Ajuntament es valora positivament la iniciativa, que també ha tingut una bona rebuda per part d’alguns establiments que ja han manifestat la intenció de repetir-ho una segona vegada


Rastro Tapa

Rastro Tapa



Aquest dijous, 2 de juny, es va estrenar la iniciativa de la Rastro Tapa a Ripoll, amb botigues al carrer al centre de la vila acompanyant la ja consolidada Ruta de la Tapa. Es tracta, per tant, d’una aposta per unir comerç i gastronomia a la vila.

En total, s’hi van adherir fins a 21 establiments. 15 botigues del centre van obrir fins més tard del seu horari habitual, en concret fins a les 21 h, i a banda hi va haver un petit mercat a la plaça de Sant Eudald amb vuit parades. D’aquestes, sis eren d’establiments situats a la zona de la carretera de Barcelona o del carrer Progrés, mentre que dues més eren parades que ja solen participar al Mercat dels Encants de Ripoll. Els bars i restaurants van oferir, com cada dijous, les seves tapes del dia.

Des de l’Ajuntament es valora positivament la iniciativa, que també ha tingut una bona rebuda per part d’alguns establiments que ja han manifestat la intenció de repetir-ho una segona vegada. Des del consistori no es descarta continuar organitzant la Rastro Tapa en més ocasions durant aquest estiu. Un esdeveniment que és possible gràcies a la col·laboració conjunta de l’Ajuntament, la Ruta de la Tapa, Ripoll Comerç i la Diputació de Girona.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...