Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Platja d'Aro obre l'exposició dedicada al fotoperiodista Pablito amb una taula rodona

Baix Empordà  -  16/06/2022  -  15:11

La mostra, organitzada per la Diputació de Girona, s'amplia amb noves imatges del municipi dels anys 60, 70 i 80




Platja d'Aro inaugura aquest divendres una exposició dedicada al fotoperiodista Pablito amb la taula rodona "Etern Pablito, retrat d'un temps". Serà a la Masia Bas a les 18.30, amb entrada lliure, i comptarà amb la participació dels periodistes Jordi Bosch i Josep Víctor Gay; i dels fotoperiodistes Joan Castro i Marisa Morillo, moderats per Lluís Falgàs. Tots ells van coincidir amb Pablito en algun moment de la seva trajectòria, i desgranaran els records més divertits, curiosos o interessants entorn de la figura d'un fotoperiodista que va captar la intensa transformació de les comarques gironines durant la segona meitat del segle XX. 
 
La Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya organitza l'acte i s'afegeix així a la commemoració del centenari del naixement del fotoperiodista Pablo García Cortés, conegut per tothom com a Pablito.
 
La mateixa Masia Bas acull l'exposició "Pablito, una visió propera", organitzada per la Diputació de Girona, amb una seixantena d'imatges captades pel fotògraf que mostren l'activitat social, política i artística de les comarques de Girona i la seva transformació al llarg de gairebé tres dècades.
 
En aquesta ocasió, però, s'hi ha afegit una vintena de fotografies més del municipi, significatives de la seva vida turística, cultural i social dels anys 60, 70 i 80: la roda de fira del Magic Park, el concurs El amor se cita en Playa de Aro o la inauguració de les primeres galeries comercials s'afegeixen a d'altres que ja incorporava d'origen la mostra, especialment del món de la nit a Platja d'Aro i de les actuacions d'artistes nacionals i internacionals a les seves discoteques.
 
Aquesta és la primera itinerància de la mostra, després de la seva estrena a la Casa de Cultura de Girona a l'abril, i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró.
 
L'exposició es podrà visitar els caps de setmana fins al 3 de juliol (11-13 h i 17-20 h) i també el festiu divendres 24 de juny, en el mateix horari.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...