Notícies més llegides




Política


Salt

Joan Martín serà el candidat a l'alcaldia de Salt

Política  -  18/06/2022  -  10:37

L'elecció l'actual portaveu dels socialistes saltencs com a alcaldable es va fer ahir al vespre en una assemblea extraordinària


Joan Martín

Joan Martín



L'actual portaveu del PSC de Salt, Joan Martín, va ser escollit ahir per la militància socialista com a candidat a l'alcaldia de la població de cara a les eleccions municipals de l'any vinent. El passat mes d'abril el partit va obrir el procediment per a l'elecció de candidat i la de Joan Martín ha estat l'única candidatura que s'ha presentat. Ahir al vespre es va complir amb el tràmit de la seva reelecció com a alcaldable, en una assemblea extraordinària de l'Agrupació del PSC de Salt.

Després de ser escollit com a candidat, Martín ha afirmat que Salt necessita urgentment un canvi i un impuls important. El canvi, segons Martín, "entre altres qüestions, ha de passar per la millora de la seguretat i per centrar l'atenció en el manteniment i la cura de l'espai públic". "És imprescindible donar la volta a la deixadesa que es detecta en el manteniment dels carrers", ha assegurat el candidat. Joan Martín també ha lamentat "la falta de projecte de l'actual govern, i la improvisació, perquè són dèficits que inevitablement ens tradueixen en pèrdua d'oportunitats per a Salt i els seus veïns i veïnes".

Joan Martín ja va ser cap de llista del PSC de Salt a les eleccions municipals del 2019. És regidor a l'Ajuntament des del 2015 i portaveu del PSC a Salt i al Consell Comarcal des del 2019. També és el primer secretari de l'agrupació local des del 2020. És enginyer tècnic informàtic, professor de cicles d'informàtica a l'Institut Salvador Espriu de Salt i té un postgrau en Comunicació i Lideratge Polític.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...