Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Més d'un centenar d'activitats per gaudir d'Olot aquest estiu

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  21/06/2022  -  14:17

Entitats, empreses i l’Ajuntament d’Olot impulsen una programació d’estiu amb un ampli ventall de propostes festives, gastronòmiques, culturals, comercials i de descoberta de l’entorn, pensades tant per al públic local com per als visitants




Entitats, empreses i l’Ajuntament d’Olot han treballat en una programació d’estiu que agrupa més d’un centenar d’activitats d’Olot on es posa l’accent en la promoció de la cultura, la gastronomia, la música, l’esport i la natura de la ciutat. Durant els mesos de juliol i agost s’hi podrà escoltar música en directe, viure festes de barri, fer tallers als seus museus, gaudir del món casteller, escollir entre gran varietat de visites guiades o escoltar monòlegs a la fresca, entre d’altres.

La programació d’enguany arrenca amb força amb el festival de Varietats Autòctones que tindrà lloc l’1 i 2 de juliol, i el festival de Música als Masos, que tindrà lloc de l’1 al 14 de juliol, entre d’altres.

Enguany, podrem seguir gaudint dels assaigs de castellers dels Xerrics a Sant Esteve, el ball de Country Line Dance al Firal, les nits de sardanes (que aquest any es faran a la plaça Catalunya) i festes de barri com la de Sant Cristòfol - Les Fonts i Mas Bernat, La Caixa i Montolivet.

Com a novetat, Espai Cràter realitzarà visites guiades al museu i dos tallers infantils durant l’estiu: el minimons volcànics, i els colors de la natura, art amb cromatografies, on els nens i nenes podran experimentar i gaudir mentre aprenen.

Pel que fa a les activitats esportives, la Fageda elèctrica oferirà una ruta autoguiada per fer en bicicleta elèctrica des d’Olot a la Vall d’en Bas, el Club Vòlei Olot organitzarà les 12 hores de vòlei platja a la muntanya, hi haurà ioga en família al Parc Nou i al Montsacopa, i excursions a la natura que oferirà educArt.

D’entre les propostes consolidades d’estiu hi ha programades visites guiades a l’església de Sant Esteve, el mercat Olot Antic els segons dissabte de mes, la Botiga al carrer el 2 i 3 de setembre organitzada per l’Associació de Comerciants d’Olot (ACO), les exposicions als Museus d’Olot i les visites guiades que s’ofereixen des de l’Oficina de Turisme d’Olot. Tampoc hi faltaran les propostes del Circ a la Plaça i la Música al Parc, organitzades per l’Àrea de Cultura i Educació de l’Ajuntament d’Olot.

Per últim cal destacar la dinamització de locals gastronòmics de la ciutat amb concerts intimistes a la terrassa d’El Nou Firalet en el marc del Festival Atura’t, les jornades gastro-musicals de l’Engresca’t! d’Els del Mig, i les propostes de música en directe i sopars de cuina africana de Le Baobab.

La Cua del Drac 2022 s’ha dissenyat en format digital i està a disposició dels visitants i del públic local al blog www.descobreixolot.cat. L’oferta estival es pot consultar per dies o per activitats, i també s’hi poden trobar els equipaments culturals i esportius de la ciutat: museus (incloent el nou Espai Cràter), biblioteca, piscina, cinemes, etc.

A més a més, les persones subscrites al canal de whatsApp #DescobreixOlot (650 05 19 98) rebran setmanalment informació de les activitats d’aquest estiu a la ciutat a través de l’aplicació de mòbil.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...