Notícies més llegides




Política


Sant Hilari de Sacalm

En Comú Podem expressa el seu suport a la vaga de la plantilla d'Aguas Danone (Font Vella) a Sant Hilari de Sacalm

Política  -  27/06/2022  -  13:35

Una delegació d’En Comú Podem a les Comarques Gironines encapçalada per la seva coordinadora, Eugènia Pascual, ha visitat aquest matí els treballadors i treballadores d’Aguas Danone (Font Vella), que han iniciat una vaga de quatre dies per exigir increments salarials


Protesta Font Vella

Protesta Font Vella



 

Membres de l’executiva d’En Comú Podem a les comarques gironines han visitat aquest matí la protesta laboral d’Aguas Danone (Font Vella) a Sant Hilari de Sacalm. La plantilla de l’empresa ha començat avui dilluns una vaga convocada pels dies 27, 28, 29 i 30 de juny per demanar uns augments salarials que garanteixin el poder adquisitiu de les persones treballadores. Juntament amb la coordinadora d’En Comú Podem a les comarques gironines, Eugènia Pascual, ha assistit a la protesta Jordi Romero, membre de l’executiva al territori gironí.

La protesta de la plantilla d’Aguas Danone (Font Vella) s’emmarca en el fracàs d’unes negociacions entre empresa i treballadors, on la plantilla reclama un augment salarial que s’equipari a l’augment de l’IPC i que, per tant, no suposi una pèrdua de poder adquisitiu. Eugènia Pascual ha expressat el seu suport a la protesta laboral: “En uns moments amb una inflació disparada, no pot ser que els treballadors hagin de ser els assumeixin sols la pèrdua de capacitat adquisitiva”.

La coordinadora d’En Comú Podem a les comarques gironines considera que “la posició de l’empresa no pot ser negar-se a negociar qualsevol proposta feta pels treballadors, i menys en moments excepcionals com els que estem vivint”. I és que la setmana passada, l’acte de mediació a la seu de Girona del Tribunal Laboral de Catalunya va finalitzar sense acord després que l’empresa proposés un increment salarial del 3% sense clàusula de revisió, fet que suposaria per la plantilla una pèrdua del 3,5% del seu poder adquisitiu atenent a l’IPC del 2021.


Autor: Redacció


#aguasdanone #fontvella #santhilari


#aguasdanone #fontvella #santhilari





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...