Notícies més llegides




Noticias 24hs


Salt

El dijous dia 17 va quedar inaugurada la nova oficina d'Atenció Comercial de SegurCaixa Adeslas al carrer Major 82-84 de Salt

Noticias 24hs  -  08/07/2022  -  10:56

A la nova oficina, s'hi presten serveis d'atenció comercial (informació prèvia i contractació ) i serveis d'atenció als clients, especialment a les persones de Salt amb cobertura mèdica privada d'Adeslas (particulars, famílies o empreses)




Salt és un municipi culturalment ric perquè hi conviuen persones de més de 70 nacionalitats diferents. Aquesta nova oficina, especialitzada en assegurances de salut, té a disposició un producte especial per a persones estrangeres: estudiants estrangers, inversors o immigrants que vulguin accedir ràpidament a la millor assistència sanitària privada.

Aquesta nova oficina d'assegurances és una clara aposta per la població de Salt, per donar atenció i servei presencial i personalitzat a tots els saltencs i saltenques; i alhora donar la millor resposta possible a la creixent demanda d'assegurances, principalment les de salut.

A la nova oficina, s'hi presten serveis d'atenció comercial (informació prèvia i contractació ) i serveis d'atenció als clients, especialment a les persones de Salt amb cobertura mèdica privada d'Adeslas (particulars, famílies o empreses).


Autor: Redacció


#salt # #adeslas


#salt # #adeslas





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...