Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ofereix un ampli programa d’activitats esportives d’estiu

Baix Empordà  -  11/07/2022  -  14:11

També desenvolupa tot el juliol i agost el Casal Esportiu el primer curs de CIATE




La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró ofereix un ampli programa d’activitats esportives d’estiu, de caràcter permanent de l’11 de juliol al 31 d’agost amb sessions setmanals de zumba i de spinning, sortides de trail running, marxa nòrdica -iniciació i sortides- i gimnàstica per a gent gran. També propostes puntuals com són les dues caminades nocturnes de caràcter solidari, d’altres amb col·laboració d’entitats (vòlei platja, hoquei platja o torneig 3x3 de bàsquet) i una nova edició de la Vall d’Aro Circuit Series. Simultàniament també desenvolupa tot l’estiu el Casal Esportiu per a joves de 8 a 12 anys i el Curs d’Iniciació a Tècnic/a d'Esport-CIATE.

Per assistir a les activitats periòdiques, excepte gimnàstica per a gent gran, cal reserva prèvia en línia al portal entrades.platjadaro.com (2 euros per persones destinats a projectes socials d’àmbit local) i les places són limitades a 15 persones (excepte spinning, 30). Les sessions de gimnàstica per a gent gran són cada dilluns i dimecres (8-9 h) al Passeig Marítim de Platja d’Aro (c/ Verdaguer). Cada dimarts (8.15-9 h) hi ha sessions de zumba i cada dijous (8.15-9 h) de spinning al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro. Cada dimarts i dijous (7.30-9 h) sortides trail running des de diversos punts del municipi. I cada dimecres -iniciació des del Parc dels Estanys- i divendres -rutes, des de diversos punts del municipi- (18.30-20.30 h).

També s’han programat la 16a edició de les Caminades Solidàries Nocturnes de la Vall d’Aro. La primera, dissabte 15 de juliol (21.30 h) amb inici i final des del mirador del sector Ridaura del Parc dels Estanys de Platja d’Aro, amb un recorregut de 8 km, amb una aportació de 2 euros per persona en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple·FEM, en motiu del Mulla’t 2022. La segona, divendres 12 d’agost (21 h) amb inici i final des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro, amb un recorregut de 9’5 km, amb una aportació de 2 euros per persona en favor de la Fundació Oncolliga. Les dues es realitzen tot coincidint amb nits de lluna plena, cal portar una llanterna o frontal per persona i cal inscripció anticipada en línia al portal entrades.platjadaro.com.

Enguany se celebra la 8a edició consecutiva de la Vall d’Aro Circuit Series, amb al col·laboració d’Sportmadness i Decathlon: una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a un circuit de tres curses de perfil tècnic similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts. Calendari: La Lineal del Camí de Ronda (dissabte 23 de juliol), La Nocturna de Castell d’Aro (dissabte 13 d’agost), i La Clàssica de Platja d’Aro (diumenge 4 de setembre). Totes tres ofereixen la possibilitat de marxa popular o cursa competitiva amb horaris d’inici diferenciats i sortides esglaonades i la lineal en modalitat de contrarellotge individual · https://sportmadness.club/ca/valldaro-circuit-series/


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...