Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

La Campanya de promoció comercial de l'Associació d'Empresaris regala estades, menús, vals regal i un cap de setmana vip a Platja d'Aro

Baix Empordà  -  13/07/2022  -  13:49

Hi participen 56 establiments amb 4 sorteigs: 14 i 28 de juliol, 18 d’agost i 15 de setembre




L’Associació d’Empresaris de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró · ADEM promou la nova campanya comercial Aquest estiu, Platja d’Aro! Per Cel, Mar i Terra en format de concurs, i que ofereix la possibilitat d’aconseguir diversos lots de premis a residents, visitants i turistes. Tothom que faci una compra mínima de 20 euros en un dels 56 establiments adherits pot omplir una butlleta de participació, registrar-se a l’acció promocional mitjançant un codi QR i seguir els perfils d’Instagram de l’entitat (@empresaris_platjadaro) i del comerç (sempre que en tingui). Hi haurà tres sorteigs inicials (14 i 28 de juliol i 18 d’agost) i un d’extraordinari final el 15 de setembre.

Primer sorteig, dijous 14 de juliol, Premi Cel: paquet per a 2 persones que inclou circuit extrem al Costa Brava Parc d’Aventura, estada de cap de setmana a l’Hotel Planamar (AD), i mini golf i sopar gastronòmic a El Golfo Food & Drinks. El segon, dijous 28 de juliol, Premi Mar: paquet per a 2 persones d’estada cap de setmana a l’Hotel Aromar (AD), bateig de surf de rem gentilesa de Freeboard, sessió fotogràfica amb Nicole Gulau Photography (valorada en 230 euros) i menú gastronòmic Restaurant Marisqueria Xaco.

Tercer sorteig, dijous 18 d’agost, Premi Terra: nou vals de compra de 50 euros cadascun-450 euros globalment (Òptica Muralla, Agua Dulce, Teixits per a la llar, Charanga Top Top, Farmàcia Lisbona, Cantamañanas, Intersport, Myriam Shop i Òptica Sala), lot de productes de Verd&Fruit (valorat en 50 euros), còctel per a 4 persones al Manhattan Cocktail Bar; i per a 2 persones cap de setmana en bungalow al Càmping Valldaro, circuit extrem al Costa Brava Parc d’Aventura i menú gastrònom 60è aniversari al Restaurant Don Quijote. Dijous 15 de setembre, gran sorteig final Cel, Mar i Terra d’un cap de setmana VIP: vol en helicòpter, val regal de 100 euros de la Joieria Wesselton-25è Aniversari, ulleres de sol i val de 50 euros d’Òptica Gràcia, travessia en veler i càtering inclòs (3 hores), estada de cap de setmana a l’Hotel Costa Brava (AD), i menú degustació arran de mar al Restaurant Marisqueria M&B.

Els usuaris s’hi poden inscriure tantes vegades com butlletes hagin adquirit, i cada butlleta enregistrada dona dret a participar a tots els sortejos pendents de celebrar (excepte si ja ha estat premiada). Els establiments adherits estan identificats amb adhesius en els seus aparadors i entrades. El sorteig es farà mitjançant un generador de nombres automàtic amb gravació de vídeo en directe, i el resultat es publicarà l’endemà al lloc web i xarxes socials de l’ADEM. Una iniciativa amb els suport institucional de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...