Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

Vuitena edició consecutiva de la Vall d’Aro Circuit Series by Decathlon

Baix Empordà  -  14/07/2022  -  18:43

Es pot participar a una, dues o a les propostes i cal inscripció anticipada en línia




Vuitena edició consecutiva de la Vall d’Aro Circuit Series by Decathlon, una proposta que combina la pràctica esportiva amb la descoberta de l’entorn natural de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, gràcies a un circuit de tres curses de perfil tècnic similar que transcorren a través de boscos i espais muntanyosos o de la façana marítima del municipi poc coneguts i concorreguts: La Lineal (diumenge 24 de juliol), La Nocturna (dissabte 13 d’agost), i La Clàssica (diumenge 4 de setembre). Totes ofereixen la possibilitat de marxa popular o cursa competitiva amb horaris d’inici diferenciats i sortides esglaonades i la lineal en modalitat de contrarellotge individual · https://sportmadness.club/ca/valldaro-circuit-series/.

La primera proposta és La Lineal del Camí de Ronda, diumenge 24 de juliol amb un recorregut de 10’6 km i 190 m de desnivell acumulat per paviment de passeig marítim, corriols de terra, trams d’escala i sorra de platja; amb sortida des de la Platja de Torre Valentina de Sant Antoni de Calonge (7.15 h Cursa i Marxa ) i arribada a la Platja del Racó de S’Agaró (servei d’autobús per dur els participants que vulguin, des del punt de recollida de dorsals fins al punt d’inici). La segona, La Nocturna de Castell d’Aro, dissabte 13 d’agost amb recorregut mixt de 12’9 km i 200 m de desnivell acumulat de terra i asfalt amb sortida i arribada des de la Sala Polivalent de Castell d’Aro (19 h Marxa i 20.30 h Cursa); que com a principal novetat n’adaptarà un tram perquè hi pugui participar qualsevol persona amb qualsevol discapacitat funcional (alhora la seva inscripció serà gratuïta). La darrera, La Clàssica de Platja d’Aro, diumenge 4 de setembre: 16’5 km i un desnivell acumulat de 377 m per un nou recorregut majoritàriament de terra des de l’aparcament de Decathlon Platja d’Aro (8h Marxa i 9 h Cursa).

La Vall d’Aro Circuit Series 2022 és una iniciativa de la Unitat d’Esports de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró amb la gestió tècnica d’SportMadness i el patrocini de Decathlon. Es pot participar a totes o només una o dues de les curses, i és oberta tant a esportistes d’alt nivell com a afeccionats que vulguin gaudir-ne des d’una vessant més popular. Inscripcions exclusivament en línia fins dos dies abans de la jornada de cada prova (20 h) i limitades a 400 persones (16-19  euros · 47 euros totes). Recollida de dorsals el dia abans de cada prova a Decathlon Platja d’Aro (18-20 h) o al punt des sortida fins a mitja hora abans del seu inici.

La inscripció inclou obsequi (wellcome pack), avituallament final i durant la cursa, assegurança per un dia, dorsal amb 4 imperdibles, sistema de cronometratge amb xip i llistat de classificacions en línia; i un samarreta finisher per a qui completa les tres proves. En relació als guardons, en cada cursa, i sempre en modalitat femenina i masculina hi haurà 1r, 2n i 3r Premi, millor atleta local (resident al municipi) i al participant de major i menor edat. Per a la classificació global totes les curses són puntuables i es repartiran punts a cada participant, tenint en compte el major nombre final i la presència a les tres curses, i en cas d’empat el nombre de victòries (guardó: vals de compra de 200, 150 i 1000 euros per bescanviar a Decathlon Platja d’Aro).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...