Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Descobreix Ripoll amb el Trenet Turístic aquest estiu

El Ripollès  -  20/07/2022  -  08:56

L’experiència es podrà realitzar del 20 de juliol al 22 d’agost i com és habitual es podrà escollir entre dos recorreguts diferents




Per sisè estiu consecutiu, Ripoll oferirà loportunitat de descobrir la vila i el seu entorn a través del Trenet Turístic, aquest mitjà de transport que tant agrada a petits i també a grans.
 

Lexperiència es podrà realitzar del 20 de juliol al 22 dagost i com és habitual es podrà escollir entre dos recorreguts diferents: el Patrimonial, que ens descobrirà els llocs més emblemàtics de la vila; i el Natura, que permet observar lentorn natural del municipi. Lúnic dia que no hi haurà servei de Trenet serà el divendres 29 de juliol a la tarda.

Ambdós recorreguts tindran els seus punts dinici i final a la plaça Abat Oliba, davant del Monestir. La venda de tiquets es durà a terme a lOficina de Turisme o bé al mateix Trenet per part del seu conductor. Es podran adquirir pagant amb efectiu o bé amb targeta. El cost serà de 3 € pels adults, 2 € per als nens/es de 5 a 12 anys i gratuït per als menors de 5 anys. Per als grups de més de 10 persones, el preu serà de 2 € per persona.
 

Recorregut Patrimonial
Recorregut urbà duns 30 minuts que us permetrà conèixer i gaudir del patrimoni monumental i cultural més representatiu de Ripoll, amb una locució explicativa dels 10 punts dinterès.
Matí: 10.30 h 12.00 h Tarda: 18.30 h 20.00 h

 

Recorregut Natura
Recorregut duns 15 minuts danada per lentorn natural vora el riu Freser, des de la plaça Abat Oliba fins a la Font del Tòtil i la Roca amb una locució explicativa de la fauna, la flora i els usos de laigua.

La proposta daquest recorregut inclou la possibilitat de fer diverses combinacions. Un cop a la Font del Tòtil, lusuari podrà triar tornar amb el trenet o bé fer-ho a peu. Si es decideix fer la tornada a peu, cal comptar amb 45 minuts. Recomanable per a famílies amb nens i per a persones que gaudeixen destar en contacte amb la natura.


Matí: 11.15 h -12.45 h Tarda: 17.45 h -19.15 h
Pack amb lentrada al conjunt monàstic i el museu etnogràfic
Per cinquè any, també sofereix un paquet que combina les entrades del conjunt monàstic, del museu etnogràfic de Ripoll i el recorregut amb el trenet. Aquesta opció té un cost de 8,50 € per als adults, de 3,90 € per als nens/es de 5 a 12 anys i per als menors de 5 anys també és gratuït.

 

Lhorari de les visites guiades al conjunt monàstic serà cada dia a les 12 h i a partir del dia 1 dagost, a les 12 h i a les 16.30 h. Si es vol gaudir duna visita guiada programada, caldrà abonar un suplement de 3,30 € per adult.
 

Per a més informació: OFICINA DE TURISME DE RIPOLL Pl. Abat Oliba, s/n
Tel. 972 702351- visit.ripoll.cat turismeripoll@ajripoll.cat


Autor: Redacció


#trenet #ripoll


#trenet #ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...