Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Tercer any de la campanya de fidelització de visitants 'Ripollpercompartir'

El Ripollès  -  20/07/2022  -  10:14

Aquesta promoció s’oferirà a les persones que estiguin allotjades en establiments col·laboradors o que entrin al conjunt monàstic i/o al museu etnogràfic


Ripollpercompartir

Ripollpercompartir



Un estiu més, i ja és el tercer, s’engega la campanya de promoció turística #Ripollpercompartir, que pretén fidelitzar al turista que ens visita perquè torni fora de temporada i, a més, faci difusió de tot el que Ripoll ofereix al seu cercle familiar i d’amistats. Per aquest motiu, s’ofereix al visitant un seguit d’avantatges en establiments i recursos culturals de la vila.

Concretament, es tracta de trenta-tres vals de descomptes i obsequis per bescanviar als comerços, restaurants i serveis adherits, que es presenten en un embalatge atractiu com és una postal doble de Ripoll. Una de les parts de la postal es pot utilitzar per ser enviada, ja que conté un escrit explicant que l’estada a Ripoll ha estat magnífica, o bé es pot guardar de record.

Aquesta promoció s’oferirà a les persones que estiguin allotjades en establiments col·laboradors o que entrin al conjunt monàstic i/o al museu etnogràfic, així com a l’oficina de turisme. La podran usar ells mateixos o regalar-la perquè algú visiti el municipi. El termini per poder fer ús d’aquests avantatges va del 15/9/22 fins al 15/6/23, exceptuant temporada alta, ponts i festius.

S’han adherit a la promoció quatre nous comerços en comparació a l’any passat. Aquest 2022 hi participen:

Museu Etnogràfic de Ripoll, Conjunt Monàstic, Testamatta, Restaurant Perla, Pirineu, El Molí, El Trot de Cavall, Canaules, Els Amigos, Reccapolis, Can Villaura, Solana del Ter, Hostal La Serra de Llaers, La Trobada Hotel, Can Salvans, L’Astrolabi, Trinitat 33, Cal Tapisser, Turisme Rural El Guitart, Mas Isoles, Castell de Llaés, El Cubell, Bicicletes Pirineu, #somformatgers, Casademunt, Rituels du Monde, Catalluna i Pelushivacan.

Informació turística de Ripoll: www.visit.ripoll.cat


Autor: Redacció


#ripoll #ripollpercompartir


#ripoll #ripollpercompartir





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...