Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

El portal GironaNoticies.com continua expandint-se

+ Notícies  -  20/07/2022  -  15:13

Els posts patrocinats han consolidat el creixement d’un digital que manté la seva evolució amb més lectors i continguts


Gironanoticies.com

Gironanoticies.com



Camí dels seus 17 anys d’història -va néixer l’11 de setembre de 2005-, el portal GironaNoticies.com continua evolucionant amb el pas dels anys fins a convertir-se en un dels mitjans digitals catalans més ben valorats arreu d’Europa, tal com apunten els seus registres de posicionament web o les sol·licituds d’empreses i entitats d’arreu del continent -i també d’altres punts del món- per tirar endavant continguts patrocinats elaborats per l’empresa de comunicació gironina. 

Ja fa anys que el diari electrònic dirigit per Xavier Palomino és un dels digitals que més creix a Catalunya, una progressió que es fa palpable amb l’audiència, que s’ha estabilitzat en unes xifres notòries, i també en l’increment d’usuaris, que no ha parat d’augmentar en els últims anys: i no només de les comarques gironines o arreu de Catalunya, sinó també d’Espanya i altres punts del planeta. 

D’altra banda, l’evolució del web també es fa evident a través de les estadístiques del gràfic Alexa o de l’empresa d’anàlisi MOZ, que determinen un creixement gradual del portal gironí en referència al domini i al web, un context que el situa com un dels espais digitals amb més popularitat i reputació digital de la demarcació gironina. Una altra estadística rellevant l’aporta la companyia nord-americana SEO Site CheckUp, que apunta que, cenyint-se amb les dades d’optimització, GironaNoticies.com s’ha erigit en una de les plataformes informatives del país amb millor optimització de la Xarxa. Així, aquest web estatunidenc xifra la puntuació del portal local al voltant dels 90 punts -sobre 100-, un registre superior a la majoria de mitjans locals, nacionals i, fins i tot, internacionals.

Amb referència al posicionalment, el web s’ha consolidat de manera ferma durant els últims anys, superant anualment els 8 milions de visites. La majoria d’aquestes arriben procedents d’arreu de les comarques gironines, tenint en compte que el diari digital aposta sobretot per la informació de proximitat d’aquest territori, tot i que cada vegada hi ha més lectors de la resta de l’estat espanyol. 

De les notícies locals als posts

Més enllà d’aquesta perspectiva local, una pràctica informativa que posa l’accent a notícies o a fets que generalment no tenen l’altaveu suficient per projectar-se arreu, GironaNoticies.com també ha ampliat la seva dimensió als darrers anys a través dels posts patrocinats, unes eines de posicionament web que des del diari gironí es treballen en deteniment amb l’objectiu de potenciar els productes o serveis de les empreses o entitats que així ho sol·liciten.  A part de clients catalans i espanyols, aquests continguts de SEO tenen un significatiu nombre de demandants estrangers, consolidant-se d’aquesta manera a països com Alemanya, Suècia, França o el Regne Unit. 


Autor: Redacció


#girona #press #europa


#girona #press #europa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...