Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró renova aquest estiu la gimcana per a totes les edats On és en Xalarí i la Xalarina?

Baix Empordà  -  22/07/2022  -  22:47

Un cop completada s’obté un regal protagonitzat per la Xalarina i en Xalarí




La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró renova aquest estiu la gimcana per a totes les edats On és en Xalarí i la Xalarina? protagonitzada per les mascotes de turisme familiar del municipi, i que es pot fer de manera autònoma i per etapes. El mecanisme és senzill: amb l’ajuda d’un plànol de situació on hi ha descrites en quatre idiomes unes pistes enigmàtiques -es lliura a l’Oficina de Turisme i en els establiments turístics col·laboradors-, cal buscar una dotzena de petites plaques amb la imatge dels personatges, situades en diversos espais emblemàtics. 

En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar a les caselles que incorpora el planell. Un cop completades totes, cal retornar-lo a l’Oficina de Turisme on es rebrà un obsequi. Hi ha tres itineraris preparats, un per cada nucli del municipi -Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró-, que alhora presenten diversos nivell de dificultat -perquè hi ha més o menys pistes i perquè l’itinerari global és curt, mitjà o llarg- i en conseqüència, també hi ha diversos regals que tenen com a protagonistes la Xalarina i en Xalarí: una tassa, un joc de memòria, una funda per al mòbil per emparar-lo de l’aigua, un llibret per pintar o tatuatges temporals. Uns personatges dissenyats per la il·lustradora XuxuLanstrum, que volen transmetre tendresa entre els més menuts, alegria mitjançant els múltiples colors que l’acompanyen i el recordatori d’elements estiuencs.

Altres propostes familiars d’estiu són les activitats d’animació al Passeig Marítim de Platja d’Aro, cada dijous del 14 de juliol al 25 d’agost (gratuït, obert a tothom i sense inscripció prèvia) justament amb la visita dels personatges de la Xalarina i en Xalarí, vol d’estels o tallers de pintura, confecció de xapes o maquillatge o vol d’estels. També hi ha propostes de benestar personal de caràcter familiar, del 2 de juliol al 2 de setembre (inscripció prèvia, places són limitades, 2 euros / persona a entrades.platjadaro.com): sessions d’hipopressius a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro (les mares i poden assistir acompanyades pels nadons fins a 2 anys, que no han de retirar tiquet); i ioga en família al Parc de Sant Ramon de S’Agaró.

Alhora, tot l’estiu es pot gaudir del Miniclub a la Gran Gran (Av. Costa Brava) com a ludoteca (10-13 h), espai familiar (17-19 h) i Babyclub (10-13 h i 17-19 h). També tornen les visites guiades familiars o teatralitzades; el programa Estiueja a la biblio! amb tallers infantils i familiars i sessions de contes; el Mercat Medieval de Castell d’Aro (20 i 21 d’agost); i les Festes Majors de S’Agaró (14-17 de juliol), Platja d’Aro (11-15 d’agost) i Castell d’Aro (6-11 de setembre). Un conjunt de propostes pròpies d’un municipi reconegut amb el guardó Platja en família, concedit per l’Agència Catalana de Turisme, des de l’any 2014. Per aconseguir-la i consolidar-la cal la implicació de les empreses locals, generant millores en allotjament, restauració i oci que facilitin l’estada del públic familiar; i des de l’àmbit municipal la implantació, entre d’altres accions, de mesures de seguretat actives i passives, informació en idiomes o el disseny d’una programació d’activitats específica per al públic familiar.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...