Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

La Festa Major de Platja d’Aro recupera la normalitat amb trenta activitats a l'aire lliure

Baix Empordà  -  04/08/2022  -  17:30

Balkan Paradise Orchestra, Roba Estesa i una nit de gòspel centren la programació musical


Festa Major Platja d'Aro

Festa Major Platja d'Aro



Platja d'Aro celebra de l'11 al 15 d'agost la Festa Major, que recupera la normalitat amb una trentena d'activitats a l'aire lliure. La majoria seran al voltant de la plaça del Mil·lenari i de la Plaça Major i gairebé totes gratuïtes. La música, l'animació infantil i la cultura popular són les grans protagonistes de la programació, que busca arribar a públics de tots els perfils.
 
El Centre l'Avenir Fanalenc de Platja d'Aro s'encarregarà del pregó dijous 11 d'agost (21 h) en reconeixement a la seva trajectòria de dinamització cultural de la vila i que durant molts anys també va incloure la programació d'actes de la Festa Major. I és que, juntament amb l'ajuntament, les entitats locals són una part molt destacada dels preparatius de la festa.
 
La plaça del Mil·lenari serà l'escenari de les actuacions musicals de gran format: Nit de gòspel amb Gospel d'Aro i Gospel Viu Choir (dijous 11 d'agost · 21.30 h); concert de tarda i ball de nit amb La Principal de La Bisbal (divendres 12 d'agost · 20 i 23.30 h); Balkan Paradise Orchestra i Roba Estesa (dissabte 13 · 22.30 h i 0.30 h); Bipolar i l'espectacle de tribut a Michael Jackson I Want You Back (diumenge 14 · 22.30 i 0.30 h). També acollirà la Nit Jove amb la gala final del Concurs d'Habilitats Artístiques Tu de què vas!, amb 13 finalistes que opten a 2.200 euros en guardons, i el fi de festa amb DJ Kharloss Selektah (dilluns 15 · 22 h i 01 h).
 
En altres escenaris, hi haurà el concert de Twelve Strings Enrique Muñoz -dins del Festival de Guitarra Girona Costa Brava 2022- a l'Església de Santa Maria (dissabte 13 · 21.30 h); sardanes amb La Flama de Farners i havaneres amb Els Cremats a la Plaça Major (dilluns 15 · 19 h i 23 h).
 
També hi ha propostes per a famílies com la festa de l'aigua i l'espectacle de joc i teatre interactiu Els homes llop de la Vallnegre de La Xarranca (dijous 11 d'agost · 10-13 h i 19 h); L'Hora del conte amb Quimera de Butai Produccions (divendres 12 · 18 h); la instal·lació interactiva Toc de fusta de L'Atelier (dissabte 13 d'agost · 18-21 h); la tarda temàtica en família Cuidem el medi ambient amb l'espectacle Reciclateatre de Finestral Teatre o el taller de construcció de boles de llavors del Grup Natura Sterna i la instal·lació de jocs reciclats de La Residual (diumenge 14 · 18-20.30 h); a més de la refrescant cursa de cavall reciclat també amb La Residual (dilluns 15 · 12 h).
 
En l'àmbit popular hi haurà la cercavila musical de La Dinamo (dijous 11 d'agost · 20 h); el concurs de captura de síndries (divendres 12 · 10 h); el trotabars i la batucada amb Papaya Jam (dissabte 13 · 19-22 h); la botifarrada popular (diumenge 14 · 21 h) o el torneig d'escacs de partides ràpides.
 
També hi ha prevista la missa solemne amb acompanyament musical de la Coral de la Vall d'Aro (diumenge 15 · 10 i 12 h) o la 10a edició de la fira de col·leccionisme freak Firafan al Palau d'Esports i Congressos (diumenge 14 d'agost · 10-20 h) amb desenes d'estands de productes relacionats amb el cinema, sèries de televisió i d'animació, còmic, literatura fantàstica i de ciència-ficció, música o videojocs.
 
La imatge del cartell d'enguany és l'obra guanyadora del concurs que per novena vegada convoca l'Ajuntament entre l'alumnat de l'Escola d'Art d'Olot. Ha estat elaborada per Jordi Peña del grau de Gràfica Publicitària.
 
Torna el Punt Lila
 
Enguany es recupera el Punt Lila -estrenat en l'edició de 2019-, les nits del 13 i el 15 d'agost (23-03 h) a la Plaça del Mil·lenari per sensibilitzar i erradicar les situacions de violència i agressions sexistes i que es pugui gaudir de la festa amb llibertat i seguretat


Autor: Redacció


#platjadaro #festamajor


#platjadaro #festamajor





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...