Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

El concurs musical El Corral va agafant forma

El Ripollès  -  11/08/2022  -  19:21

L’organització ja ha escollit els de 10 artistes que actuaran a la primera edició d’aquest concurs de música al carrer de Ripoll, que es farà el 3 de setembre


El Corral

El Corral



El pròxim 3 de setembre Ripoll acollirà la primera edició del concurs de música al carrer El Corral, proposta que va cloure la primera fase -relativa a la presentació de propostes- amb un total de 29 projectes provinents d’arreu de Catalunya: des de zones properes com Torelló o Girona fins a les terres de Ponent, València o Mallorca. Entre aquestes propostes també hi va haver una destacada representació local, tenint en compte que el talent ripollès va estar representat amb sis artistes. 

Ara, i després de la selecció duta a terme per l’organització i els membres de l’Escola de Música de Ripoll, ja es coneixen els 10 artistes que actuaran al festival. En aquest sentit, el 20% dels escollits havien de ser artistes de la comarca, amb l’objectiu d’incentivar la música local: es tracta de la proposta de Ferran Capdevila, de Sant Joan de les Abadesses, que vindrà en format banda, i Virgínia Zaldívar, resident a Camprodon, que actuarà formant part d’un trio. Pel que fa a la resta de places, aquestes han estat cobertes per Mireia Vilalta, de Girona; els Mater, un grup de rock electrònic de Manresa; Lucas Dalman, de Vilanova del Penedès; Dàhlia Duran, Barcelona; Enric Ez, de Santa Maria de Palautordera; Roigé, de Cardedeu; Roger Torné, de Terrassa, i Pau Culleré (Culli), de Balaguer. 

La jornada

El concurs, ideat per la cantautora ripollesa Marina Prat amb el suport de l’Ajuntament de Ripoll, marcarà el seu tret de sortida a les dotze del migdia i s’allargarà fins a dos quarts de nou del vespre. Al llarg d’aquesta estona es podrà gaudir en directe de les deu formacions musicals, que es repartiran per les places més cèntriques del nucli. A la nit, a dos quarts de deu, es farà l’entrega de premis, un acte amenitzat per un concert a càrrec de Madamme Mustash i una ‘Jam’ oberta. 

Paral·lelament, durant tota la jornada hi haurà habilitada una zona de ‘networking’, un espai dedicat a apropar artistes, periodistes, programadors, ‘bookers’, mànagers, productors o altres representants de disciplines artístiques amb l’objectiu de crear sinergies i ampliar la xarxa de contactes dels participants. En aquest mateix espai hi haurà cerveses artesanes i formatges per acompanyar les trobades. 


Autor: Redacció


#ripoll #elcorral


#ripoll #elcorral





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...