Notícies més llegides




Alt Empordà


Albanyà

Els Mossos d'Esquadra desmantellen una plantació de marihuana ubicada en un paratge d'alta muntanya a Albanyà

Alt Empordà  -  20/08/2022  -  10:06

També es van intervenir 2.148 plantes de marihuana i 75 grams de cabdells, valorades en el mercat il·lícit en més de 600.000 euros


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 17 d'agost, a Albanyà, dos homes de 24 i 31 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els mossos d'aquesta comissaria van tenir coneixement de la possible existència d'una plantació de marihuana en una finca rural boscosa aïllada a Albanyà.

Els mossos van constatar que en una zona boscosa d'alta muntanya i de difícil accés, a 5 km de la carretera asfaltada més propera i on només es podia arribar a peu seguint un corriol no senyalitzat hi havia una plantació de marihuana outdoor que ocupava 5.000 metres quadrats. L'extens cultiu estava situat en mig d'una zona d'arbres talats.

Davant aquests fets, el dia 17 d'agost es va establir un dispositiu policial per desmantellar i detenir els responsables de la plantació.

L'acció policial va permetre localitzar, en un lateral de la plantació, tres tendes de campanya i al seu interior els presumptes responsables del cultiu, dos homes de 24 i 31 anys, els quan van quedar detinguts.

A la zona de cultiu, a banda de les tendes, també van localitzar un cobert amb indicis que els arrestats vivien a la plantació, ja que hi havia una petita cuina de gas, molt de menjar emmagatzemat i roba molla estesa. A pocs metres d'aquest primer cobert, els policies van localitzar un segon que feia funcions d'assecador de les plantes recol·lectades.

Els policies van intervenir 2.148 plantes de marihuana i 75 grams de cabdells que estaven en procés de dessecació en el segon cobert. Segons estimacions de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents del Ministeri de l'Interior la droga intervinguda estaria valorada en més de 600.000 euros.

L'endemà de les detencions els arrestats, sense antecedents policials, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#mossos


#mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...