Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Aquest dimarts 4 d'octubre s'inicien les obres de millores urbanístiques als carrers Llarg i Sant Dionís de Salt

+ Notícies  -  03/10/2022  -  16:52

La inversió de 751.265 euros contempla la millora de l’enllumenat públic, la xarxa d’aigua potable, el sanejament, les voreres i l’asfaltatge


Carrer Llarg

Carrer Llarg



Les obres de millores urbanístiques als carrers Llarg i Sant Dionís de Salt es posaran en marxa aquest dimarts 4 d’octubre afectant un primer tram que anirà del carrer Sant Joan al Passeig Verdaguer. El projecte compta amb una inversió de 751.000 euros que permetrà la millora de diversos aspectes de la xarxa viària com l’enllumenat públic la xarxa d’aigua potable, el sanejament, les voreres i l’asfaltatge.

Els treballs globals actuaran entre els carrers Ausiàs Marc i Sant Joan i tenen un termini d’execució previst de sis a vuit mesos. Les obres es realitzaran per trams per tal de minimitzar l’impacte en els veïns i veïnes i en la circulació viària i les del primer tram, entre el carrer Sant Joan i el Passeig Verdaguer, tindran una durada d’uns dos mesos.

La proposta impulsada també permetrà donar major protagonisme als vianants a través de la solució amb plataforma única en tot l’àmbit d’actuació i els treballs també permetran generar canvis en la mobilitat per pacificar el trànsit de vehicles pel barri. En aquesta línia, a la plaça Surroca es crearà una zona exclusiva per als vianants i també es preveu la instal·lació d’un element escultòric relacionat amb la cistelleria.

 L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, explica que “l’inici de les obres de reurbanització i de millora de la xarxa viària saltenca són un nou pas dins la planificació en aquest àmbit que estem duent a terme durant el mandat. Els objectius passen per posar al dia els carrers de Salt, les seves xarxes de serveis i prioritzar els vianants a través de diverses propostes de pacificació del trànsit que hem treballat des de fa temps”.

El regidor de Territori, Àlex Barceló, afirma que durant tot el procés “durant els darrers mesos hem estat en contacte amb els veïns i veïnes per recollir les propostes i suggeriments que ens plantejaven i, si a nivell tècnic era possible, els hem inclòs. També hem mantingut el contacte amb els residents a la zona per informar de les afectacions que es produiran duran l’execució de les obres”.

 Aquest projecte s’uneix a l’impulsat durant les darreres setmanes que, amb una inversió en asfaltatge de 206.902, està actuant en nou carrers diferents. Les obres que s’han executat alternant els punts d’actuació es van iniciar a mitjan de setembre i finalitzaran aquesta setmana.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...