Notícies més llegides



OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Dues empreses opten a la redacció del projecte per a la piscina municipal coberta d’Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  13/10/2022  -  19:15

L’Ajuntament d’Olot constituirà ara el jurat per escollir la millor proposta per a la piscina municipal coberta, que es construirà al costat de les instal·lacions actuals


Ajuntament d'Olot

Ajuntament d'Olot



La Junta de Govern Local d’aquest dijous 13 d’octubre ha aprovat l’acord del concurs de projectes per adjudicar els serveis de redacció del projecte bàsic i executiu i la direcció facultativa de la nova piscina coberta climatitzada de titularitat municipal d’Olot. La mesura acorda la continuació del procés per a la construcció de la nova instal·lació que se situarà a l’avinguda Sant Jordi, al costat de l’equipament actual.

080 Arquitectura SLP i la UTE Grau Casais Callís Moliner opten a fer-se càrrec de la redacció del projecte. L’Ajuntament d’Olot constituirà ara el jurat -format per representants municipals, membres dels Col·legis professionals d’Arquitectes i d’Enginyers i del Parc Natural- que valorarà el projecte realitzat per cada empresa presentada al concurs.

A continuació, i ja entrant a la segona fase del procés, els equips prepararan la seva proposta de piscina municipal coberta per Olot. Serà novament el jurat el que seleccionarà de manera anònima el projecte que consideri més idoni per al nou equipament de la ciutat.

 

Imatge1.jpg

 

La previsió és que a principis del proper mandat puguin començar les obres. La contractació dels serveis de redacció del projecte executiu i la direcció facultativa de la construcció de la piscina municipal coberta té un pressupost de 213.635,86€ i les obres un màxim de 4,8M d’euros.

El projecte per a la futura piscina municipal coberta d’Olot contempla la construcció d’una piscina gran (25x16,5 m.), una piscina complementària (16,5x8,5 m.), nous vestidors, magatzems i zona d’oficines. Es preveu una superfície construïda de 4.311 mtotals, 2.158 m2 de planta baixa i 2.153 m2 de planta soterrada en un únic edifici que comuniqui amb les instal·lacions actuals de l’avinguda Sant Jordi.

51.637 usos de la piscina municipal durant aquest estiu

El 4 de setembre va tancar la temporada d’estiu de la piscina municipal. Des del mes de juny, quan va obrir portes, les instal·lacions municipals van tenir 51.637 usos, 2.399 més que a l’estiu de 2020. Un total de 784 persones van adquirir l’abonament de la piscina o bé el paquet de 10 o 20 entrades. La piscina també va acollir activitats de l’Estiu Riu i la visita d’escoles i va ser utilitzada per 29 entitats i/o institucions.  

Amb la construcció de la piscina climatitzada Olot, es posarà al dia les instal·lacions que es va inaugurar l’any 2002. L’equipament del barri de Bonavista podrà obrir durant tot l’any amb l’objectiu de promoure l’exercici físic i els beneficis en la salut de la ciutadania.


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...