Notícies més llegides




Política


Girona

Daniel Pamplona anuncia que donarà suport a la candidatura de Sílvia Paneque a les properes eleccions municipals

Política  -  14/10/2022  -  15:28

L'exportaveu de Ciutadans, Daniel Pamplona, se suma a l'equip de Sílvia Paneque amb l'objectiu d'aconseguir l'alcaldia de Girona a les eleccions del proper maig


Sílvia Paneque

Sílvia Paneque



"Estic treballant perquè la propera alcaldessa sigui Sílvia Paneque i ho faig sense cap aspiració personal. El govern continuista de Madrenas es troba exhaurit. La Sílvia Paneque obrirà una nova etapa política, establint ponts i diàleg entre tots, i promocionant novament una Girona amb visió de futur. Serà una alcaldessa de majories". D'aquesta manera ha anunciat aquest matí el regidor no adscrit de l'Ajuntament de Girona, Daniel Pamplona, la seva intenció de sumar forces amb l'actual portaveu i diputada del PSC Sílvia Paneque, qui encapçalarà la candidatura socialista per aconseguir l'alcaldia de Girona.

Pamplona ha recordat que "la situació a Catalunya ha evolucionat, i jo també. Vaig defensar els indults; als independentistes se'ls ha d'escoltar. Em sento plenament respectat i representat al PSC, on el meu segell liberal hi té cabuda". El regidor ha explicat que les properes eleccions són "fonamentals per a un canvi a la ciutat, on cal marcar objectius amb visió de futur centrats en les persones i l'economia, i relegar a un segon lloc interessos de partit".

En referència a l'actual Govern, Pamplona ha destacat que "Madrenas ha tingut el seu moment, ha governat en minoria perquè els grups no li feien costat, i la ciutadania tampoc; avui Girona és més bruta i més insegura".


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...