Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

El port de Roses rep l’escala inaugural del creuer Evrima

Alt Empordà  -  28/10/2022  -  12:37

272 turistes, majoritàriament nord-americans, visiten la ciutat de Roses i diferents poblacions de la Costa Brava en temporada baixa


Escala inaugural del creuer Evrima a Roses

Escala inaugural del creuer Evrima a Roses



El port de Roses ha rebut avui per primera vegada l’Evrima amb 272 turistes de creuer, que tot i ser temporada baixa ha vingut gairebé a plena capacitat, 298 passatgers. Aquest és un vaixell de luxe i d’expedició que obre la porta als turistes de creuer a descobrir i explorar llocs tan únics i especials com la badia de Roses.

El creuer ha arribat avui a les 7.00 h procedent del port francès de Cotlliure, ha fondejat a la badia de Roses i a les 21.00 hores preveu sortir cap al port de Barcelona. Porta a bord 272 passatgers, la majoria dels quals són nord-americans. Aquests turistes han visitat la ciutat de Roses durant tot el dia. Així mateix, un 25% d’aquests passatgers han fet excursions a Girona i a Cadaqués, un lloc aquest darrer on també han tingut una experiència enogastronòmica amb un tast de vins i visita a un celler de la DO Empordà. A més, han fet una sortida en bicicleta pel Cap de Creus que ha finalitzat a Perelada.

A quest creuer fa un itinerari de set dies per la Mediterrània occidental, fent escala o fondejant a diferents ports de la costa blava francesa i  dos ports de la costa catalana. Va sortir de Montecarlo i ha passat per Niça, Sant Nari (Sanuary-sur-Mer), Sète, Cotlliure, Roses i finalitzarà la seva ruta demà al port de Barcelona. Avui, amb motiu de la seva primera escala al port rosinc, la 1a tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Roses i diputada de la Diputació de Girona, Montse Mindan, ha lliurat un obsequi amb productes del territorial capità del creuer, en nom del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. Així mateix, representants de Ports de la Generalitat li han lliurat la metopa portuària.

La pròxima escala es preveu el diumenge 6 de novembre a càrrec del creuer Seadream II, un creuer fidel al port rosinc.

Evrima

.L’Evrima és un creuer de bandera de Malta que pertany a l’empresa The Ritz-Carlton Yacht Collection que s’ha acabat de construir el 2022. Precisament, fa dues setmanes va fer el seu primer viatge inaugural. Aquesta flota es complementarà amb dos vaixells més l’Ilma i Luminara que preveuen estar acabats el 2024 i el 2025, respectivament.

El creuer Evrima és un creuer modern i informal del sector de luxe, dissenyat amb una línia exterior similar a un iot, que disposa d’àmplies suites amb terrassa per als passatgers. Té una eslora de 190 metres, una mànega de 23 metres, un calat de 6 metres i un registre brut 25.401 tones.


Autor: Redacció


#roses #ports


#roses #ports





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...