Notícies més llegides



+ Notícies


Blanes

Desmantellen una plantació de 700 plantes de marihuana en una nau industrial de Blanes

+ Notícies  -  11/11/2022  -  18:46

També van comissar més de 21 quilograms de cabdells de marihuana assecats


Mossos d'Esquadra

Mossos d'Esquadra



Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 10 de novembre dos homes, de 21 i 39 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar durant el mes de setembre quan els mossos van tenir coneixement que en una nau industrial, sense activitat comercial aparent, s'hi duia a terme alguna activitat relacionada amb el tràfic de drogues.

Durant les indagacions es va constatar que l'edifici complia amb els elements típics que requereix un cultiu interior de marihuana amb la finalitat de fer una producció a gran escala.

La investigació va concloure amb una entrada i perquisició durant la qual es va localitzar i detenir a l'interior de la nau els dos responsables del cultiu. L'operatiu policial es va dur a terme a primera hora del matí del dia 10 de novembre i hi van participar agents del Grup Regional de Recursos Operatius, de la Unitat d'Investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Blanes.

Durant l'escorcoll es va localitzar una plantació que ocupava la planta baixa i la primera planta de la nau industrial, en desús, amb un total de 705 plantes de marihuana i 21,404 quilograms de cabdells secs preparats per a la seva venda i distribució. El valor de la substància intervinguda és d'uns 38.000 euros, segons la taula de preus de l'Oficina Central Nacional d'Estupefaents.

Els mossos també van constatar que l'edifici presentava la connexió elèctrica manipulada. Hi havia una doble escomesa connectada directament a la xarxa sense passar pel comptador.

Els arrestats, sense antecedents, han passat avui a disposició judicial al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual n'ha decretat el seu ingrés a presó.


Autor: Redacció


#blanes


#blanes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...