Notícies més llegides



El Ripollès


Ripoll

Ripoll promou la campanya Black Friday

El Ripollès  -  15/11/2022  -  16:32

Mig centenar de botiguers de Ripoll s'adhereixen a una campanya de descomptes que comença dilluns 21 de novembre


Black Friday Ripoll

Black Friday Ripoll



Un any més de Ripoll Comerç, amb la col·laboració de l'ajuntament de Ripoll, promou la campanya Black Friday. En aquesta edició, es torna a apostar per revertir les accions en el petit comerç i que les persones participants apostin per invertir en la nostra xarxa comercial local.

Del dia 21 al 30 de novembre, els establiments adherits a la iniciativa oferiran descomptes i ofertes i, a més a més, totes aquelles compres superiors a 10 euros participaran en el sorteig de dos premis de 200 euros que es podran gastar en els comerços participants. Com a novetat aquest any es faran dos sortejos, un per a les persones que han dipositat els tiquets a les urnes i l'altre, per als que han optat per participar en el sorteig omplint el formulari online.

A més a més, enguany també es vol premiar l'originalitat a les xarxes, promovent un concurs d'Instagram durant els mateixos dia de la campanya als comerços. Es premiarà la fotografia/REEL més original que s'hagi fet en algun dels comerços participants a la campanya. Serà imprescindible etiquetar @ripoll.comerc i incloure el #BlackFridayRipoll2022.

Els guanyadors es coneixeran divendres dia 2 de desembre, preludi de la Fira de Nadal i de la Joguina Artesana de Ripoll, que tindrà lloc del 3 al 6 de desembre. La voluntat és que aquesta campanya comercial repercuteixi en el comerç de proximitat al llarg dels 10 dies de durada de la campanya i que els agraciats puguin beneficiar-se del premi de cara les compres de Nadal (compres vàlides fins al dia 7 de gener als comerços adherits a la campanya).

Des de fa anys que el comerç de Ripoll se suma a aquesta campanya coneguda com el Divendres Negre amb la voluntat de posar en valor la xarxa comercial de proximitat. L'any passat una seixantena de comerços es van adherir a l'anterior campanya del Black Friday.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...