Notícies més llegides




+ Notícies


Sant Gregori

El pressupost de Sant Gregori per al 2023 creix fins als 4,8 milions d'euros

+ Notícies  -  16/11/2022  -  11:13

L'Ajuntament aprova uns comptes que pugen un 6,7% respecte del 2022


Ajuntament de Sant Gregori

Ajuntament de Sant Gregori



L'Ajuntament de Sant Gregori ha aprovat el pressupost del 2023, que s'eleva a 4.823.391,85 euros, el que suposa un increment del 6,7% respecte al del 2022. El pressupost de Serveis Municipals Sant Gregori, per completar els habitatges de protecció oficial, a 796.995,43 euros. Això suma un pressupost consolidat de 5.620.387,28 euros.

L'alcalde, Quim Roca, detalla que s'ha elaborat un pressupost sense incrementar els impostos a les famílies ni al petit i mitjà comerç del municipi, però que alhora permeten mantenir tots els serveis municipals i contemplen l'augment de costos per culpa dels subministraments. Tot i això, el batlle apunta que caldrà continuar impulsant l'estalvi energètic per frenar l'increment de la despesa en energia elèctrica o gas.

A l'apartat d'ingressos hi ha un increment de la recaptació de l'IAE, de la participació d'ingressos de l'estat, del fons de cooperació local de la Generalitat i s'han sumat les noves altes a la taxa de deixalles. També s'ha previst una major aportació d'ICIO, prenent com a referència la recaptació d'anteriors exercicis. Totes aquestes partides suposen un increment d'ingressos de 265.671 euros.

Pel que fa a la despesa municipal, s'ha previst l'augment del 4% al personal municipal, ja que es mantenen tots els llocs de treball i es preveuen dues noves places a la plantilla de personal: una a la Guàrdia Municipal i una altra a la Brigada. També s'ha tingut en compte un augment de prop del 5% del cost dels subministraments i creix la partida de la neteja dels equipaments municipals per l'augment de les activitats que s'hi fan.

Així mateix, ha incrementat la partida destinada al Consorci de Benestar Social del Gironès amb 11.431 euros, les ajudes socials s'incrementen en 2.000 euros i la partida de Protecció Civil en 7.000 euros, menter que se n'ha creat una de material de Guàrdia Municipal amb 20.000 euros.

Pel que fa a la partida de cultura, amb la qual es despleguen totes les activitats culturals i la programació teatral, s'ha incrementat amb 40.000 més arribant fins als 200.000 euros.

En el capítol d'inversions s'han previst inicialment 197.203 euros, que corresponen al pressupost participatiu amb 40.000 euros; al primer pagament de l'adquisició de la rectoria Cartellà amb 32.000 euros; inversió a la via pública amb 57.203 euros; manteniment de franges perimetrals contra incendis amb 15.000 euros; ampliació de la xarxa d'aigua potable amb 23.000 euros i una partida de projectes, estudis i memòries amb 30.000 euros.

Roca apunta que s'han tingut en compte les peticions i sol·licituds rebudes tant per part de les àrees municipals, com de les entitats o organismes supramunicipals, i que també s'hi ha pogut incloure un nou paquet d'inversions previstes dins del programa de govern.


Autor: Redacció


#santgregori


#santgregori





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...