Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Més de 600 participants a la Mitja Marató de Ripoll 2022

El Ripollès  -  21/11/2022  -  15:23

Nan Oliveras i Berta Cabanas van ser els vencedors de la cursa de 21 km, en un cap de setmana de molt moviment i ambient a la vila


Mitja Marató de Ripoll 2022

Mitja Marató de Ripoll 2022



Cap de setmana d’atletisme a Ripoll amb la disputa de les curses de la Mitja Marató, un esdeveniment que arribava a la seva 43a edició i ho feia amb més de 600 participants, tot un èxit. Amb un matí fred però amb un cel radiant, les places del Monestir i de l’Ajuntament es van omplir de gom a gom just abans de les 10 h del matí, quan van començar a iniciar-se les proves. Primerament ho feien la Mitja Marató de  21km  i la Cursa Comte Guifré, de 10 km. Un quart d’hora més tard, l’alcalde Jordi Munell donava el tret de sortida de la Cursa Bressol de Catalunya, de 5 km.

El recorregut més llarg arribava fins a Sant Joan de les Abadesses i tornava a Ripoll, mentre que el de 10 km girava a l’alçada de Rama i el de 5 km era més urbà, passant pel polígon d’Els Pintors. De mica en mica, els i les participants  anaven arribant a l’arc de fi de cursa, just davant del Monestir. Allà hi trobaven una càlida benvinguda per part del públic i de l’speaker Joan Costa, a més d’un ampli avituallament amb productes locals. Nan Oliveras va ser el vencedor de la Mitja per segon any consecutiu, essent aquest el tercer cop que la guanya. Berta Cabanas va ser la més ràpida de la categoria femenina en completar els 21 km.

Els podis

Mitja Marató (21 km)

Femení:

Berta Cabanas (01:19:35)

Barbara Ramon

Judit Pujol

Masculí:

Nan Oliveras (01:05:40)

Albert Cristòfol

Albert Ruz

Cursa Comte Guifré (10 km)

Femení:

Sílvia Segura (39:11)

Vanessa Verdaguer

Toma Valeikaite

Masculí:

Marc Guàrdia (32:21)

Aleix Fàbregas

Alvaro Rance

Cursa Bressol de Catalunya (5 km)

Femení:

Paula Bautista (21:06)

Susanna Cabratosa

Núria Selva

Masculí:

Ot Gómez (16:43)

Omar Palma

Roc Codina

Classificacions completes: https://dsport.cat/ca/classificacions2.php?id_cursa=653

A la cerimònia d’entrega de trofeus hi va ser present l’alcalde Jordi Munell, els regidors de l’Ajuntament de Ripoll Josep Isern i Joaquim Colomer, així com l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses Ramon Roqué i la regidora d’Esports de la vila veïna, Anna Roura.

Es va fer un reconeixement especial a Casimiro Murillo, que amb 92 anys va finalitzar un cop més el recorregut de 5 km i que ha participat en totes les edicions de la cursa. Tot un exemple de vitalitat i esforç, creuava la meta acompanyat per la seva família i enmig d’una sonora ovació. L’entrega de premis va finalitzar amb un fort aplaudiment en record d’Antònia Burniol, que ens va deixar recentment i que juntament amb el seu marit Ricard Traver fundà el club Esport i Salut, una entitat que va prendre rellevància en l’impuls de la Mitja Marató.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...