Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

El Consell Comarcal de la Selva commemora el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones amb una ponència i una taula de testimonis com a actes destacats

La Selva  -  23/11/2022  -  09:21

La taula de testimonis serà un dels moments més emotius de la sessió amb la presentació de dos llibres




El Consell Comarcal de la Selva commemorarà el Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones el pròxim divendres 25 de novembre en una jornada que inaugurarà el president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu. Aquest acte té com a objectiu mostrar el compromís i la implicació de tots els agents socials i els ciutadans a través d'un treball conjunt per avançar cap a escenaris que propiciïn una Catalunya lliure de violència envers les dones.

Després de la sessió inaugural, que comptarà també amb la participació d'Ester Mas, la psicòloga del SIAD de la Selva, i Joan Busquets, el cap del Departament d'Atenció a les Persones, tindrà lloc una ponència que porta per títol: "El matrimoni forçat. Una forma de violència de gènere que cal erradicar", a càrrec de Núria Garcia (educadora social), Ruth Rosique (integradora social) i Aya Sima (tècnica referent) de l'Associació Valentes i Acompanyades.

Seguidament, tindrà lloc una pausa i la jornada es reprendrà amb la taula de testimonis, un dels actes més emotius del matí, en el qual participen testimonis de violència de gènere de la comarca de la Selva. Aquesta taula de testimonis serà moderada per la coordinadora i psicòloga del SIAD de la Selva, Ester Mas.

Un cop finalitzi la taula de testimonis es farà la lectura del manifest i la cloenda de la jornada, a càrrec d'Anna Belén López, consellera d'Igualtat del Consell Comarcal de la Selva.

Tots els actes del matí de la jornada se celebraran a l'Escola d'Adults de Santa Coloma de Farners.

Els actes de commemoració del 25N s'estenen a la major part de poblacions de la comarca de la Selva. Els tècnics de l'ens selvatà participen en molts d'aquests actes que es fan en els municipis selvatans.


Autor: Redacció


#laselva


#laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...