Notícies més llegides




Política


Lloret de Mar

Junts Lloret denuncia el 'nyap' del radar i lamenta 'la improvisació de l'Ajuntament'

Política  -  24/11/2022  -  10:23

Martínez lamenta les conseqüències greus per a moltes famílies que acumulen sancions




Junts Lloret denuncia el "nyap" del radar i lamenta que "la improvisació de l'Ajuntament" amb aquesta qüestió comporta greus conseqüències econòmiques a molts lloretencs. Segons el partit, el polèmic radar ha provocat més de 17.000 sancions en un complicat context econòmic i ha fet perdre el carnet a diverses persones.

L'alcaldable de JuntsxCatalunya, Jordi Martínez, lamenta el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat, una decisió desfavorable a la petició de l'Ajuntament de Lloret de revocar les segones o les següents sancions, quan encara no havia rebut la primera multa del radar.

Per Martínez, "des del primer moment que varen decidir instal·lar el radar s'ha produït improvisació rere improvisació fins que mesos després s'han vist forçats a retirar-lo".

I és que el dictamen recull que en algun cas la mateixa persona tenia registrades fins a 25 multes abans no va rebre la primera notificació, o que 2.800 persones han comès una segona infracció sense haver rebut la primera multa.

La pèrdua total de punts de més d'un membre d'una família a casa del radar són altres casos que s'haurien pogut evitar, diu Junts, si s'haguessin atès les peticions ciutadanes de treure'l, senyalitzar-lo millor o fins i tot haver fet una campanya informativa.

L'agrupació local de Junts per Catalunya ja va demanar fa mesos que l'actual equip de govern es plantegés l'eliminació d'aquest radar, que va despertar protestes per com s'estaven gestionant les multes i notificacions, però el consistori va trigar a reaccionar.

Martínez reclama que l'actual equip de govern que assumeixi "aquest desastre". "Només retirant el radar no es resol el problema. El que no pot ser és que la gent pagui la improvisació d'un equip de govern que no escolta a la gent, diu l'alcaldable de Junts, que considera que les conseqüències de no haver escoltat la gent estan sent greus per a molta gent.

Martínez no troba just repartir culpes fora de Lloret quan qui ha posat el radar ha estat l'Ajuntament i és aquest qui havia de conèixer el funcionament del sistema de multes i analitzar les conseqüències d'aquestes. "Sempre estarem a favor de la seguretat viària, si cal, prenent decisions impopulars, però això ha estat un nyap", diu.


Autor: Redacció


#lloret





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...