Notícies més llegides




Política


Figueres

Domènech inicia la cursa cap a l’alcaldia de Figueres amb la prioritat de “salvar la ciutat”

Política  -  25/11/2022  -  21:28

La candidata del Partit Popular ha estat presentada avui al costat del president del partit a la demarcació, Jaume Veray


Presentació de la candidata a l’alcaldia de Figueres,  Àngela Domènech - Glòria Sánchez / GN

Presentació de la candidata a l’alcaldia de Figueres, Àngela Domènech - Glòria Sánchez / GN



El Partit Popular de Figueres ha presentat aquesta tarda la seva candidata a l’alcaldia, Àngela Domènech, a través d’un acte que ha tingut lloc al Cercle Sport Figuerenc i que ha comptat amb la participació del president del partit a Girona , Jaume Veray, així com altres integrants de la cúpula de formació a la localitat o a la demarcació. Durant la seva intervenció, Domènech ha estat crítica amb la gestió del govern català i, de retruc, amb les polítiques dutes a terme en àmbit local: “Aquest Govern que està permetent enfonsar tot un país és els mateix que tenim a Figueres governant i acceptant tot el que diuen els seus pèssims partits. Són una colla de fanàtics que emplenen la ciutat de llacets, pancartes amb autèntiques bestieses, símbols diversos, un feminisme mal entès que no ens porta enlloc i que està deixant Figueres a l’alçada del betum”.

“Un canvi és urgent i molt necessari”, ha continuat Domènech, que també ha recalcat que “cal gent que no tingui por i que digui les coses pel seu nom: això ho he fet sempre i ho continuaré fent”. “Hi ha molta feina per fer i per resoldre, no necessitem ‘enxufats’, sinó gent preparada i un bon equip que cregui amb la ciutat i que lluiti realment per aquesta”, ha afegit. 

En aquest sentit, la candidata a l’alcaldia de la capital de l’Alt Empordà ha subratllat com a grans problemàtiques la “manca d’educació i civisme”. Així, Domènech ha apuntat que “calen decisions valentes, socials i policials” per combatre un incivisme que “s’ha de perseguir”, i també s’ha referit a “la mala gestió” duta a terme fins al moment per l’actual equip de govern. D’altra banda, també ha apuntat a la lluita contra els pisos pastera i la “concentració massiva d’immigrants”, apostant d’aquesta manera per un “control exhaustiu de les ocupacions” i “uns canvis rigorosos en l’empadronament”. “L’Ajuntament no hauria de facilitar cap edifici ni espai públic per a la ubicació de centres MENA”, ha agregat en aquesta matèria. 

Amb relació a la immigració, la candidata popular ha defensat que sigui “racional i ben regulada”. “És lleig i sobretot políticament incorrecte vincular-la amb la inseguretat i la delinqüència, però és la pura realitat i, si l’amaguem, impossibilita qualsevol solució”. Sobre això, Domènech ha indicat que la delinqüència “ha augmentat exponencialment”. 

Seguidament, la popular ha definit l’ocupació com un “delicte”, i ha subratllat que “les necessitats d’habitatge no es poden confondre de cap manera amb activitats delictives d’ocupació”. “A una família sense recursos se l’ha d’ajudar, però a un ocupa no se l’ha de desnonar, sinó desallotjar-lo de l’habitatge de manera immediata”, ha continuat. 

“Salvar la ciutat”

Durant la seva intervenció, Domènech, que també ha lamentat la gestió de l’actual vicealcalde Pere Casellas (PSC), ha destacat que la “prioritat és salvar la ciutat, que s’està morint, i els figuerencs, i ara mateix el que s’està fent és destruir l’estat de dret en el qual es basa tota democràcia”. “S’ha de donar un cop de timó urgent abans no sigui massa tard: hem de ser valents i posar-hi remei”, ha acabat la candidata.

Veray: “A Figueres hi ha equip i direcció”

Per la seva banda, Veray, que ha estat l’última persona a intervenir, ha començat la seva intervenció destacant que està “encantat” de tenir-la com a coordinadora de Comunicació a la formació popular a Girona. “Has caigut de peu en aquest equip i estic molt content de l’equip que tens a Figueres: crec que s’ha treballat per tenir i arribar en aquest equip amb un sol objectiu, que és recuperar la presència del Partit Popular a l’Ajuntament”, ha dit Veray, que també ha celebrat el treball col·lectiu que té la seva formació a la ciutat empordanesa: “En aquests moments, a Figueres, hi ha equip i direcció”. 

“El Partit Popular és l’objectiu, el que ens ha de fer moure i treballar”, ha continuat Veray, que també fet èmfasi a la necessitat que Figueres “sigui més segura i neta”. “Aquestes coses fan que siguem més feliços, i el teu objectiu -dirigint-se a Domènech-, ha de ser Figueres, aquest ha de ser el teu objectiu, la teva il·lusió”, ha afegit Veray, abans de subratllar el caràcter “inquiet” de la candidata.


Autor: Redacció


#figueres


#figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...