Notícies més llegides



Noticias 24hs


Banyoles

Bassols Energia, compromesa amb la ciutat de Banyoles

Noticias 24hs  -  28/11/2022  -  16:33

Bassols Energia demostra dia a dia el seu ferm compromís amb la ciutat de Banyoles, la seva gent i el seu entorn, apostant per la proximitat i la sostenibilitat




La companyia d’electricitat Bassols Energia compta amb una llarga trajectòria a la Garrotxa, subministrant energia a la població de la comarca des de fa dècades. Sobretot a Banyoles, on la companyia està especialment arrelada. És per això que l’empresa ha volgut participar de manera activa a la Festa Major de Banyoles d’enguany, posant de manifest el seu ferm compromís amb la ciutat, la seva gent i el seu entorn.

Regals per als clients de Bassols Energia

Després de tres anys de restriccions per causa de la pandèmia, la Festa Major de Banyoles d’enguany torna a la normalitat. Per aquest motiu, a Bassols Energia s’han plantejat com participar en la celebració des d’una dimensió pròpia. Així és que, entre altres accions, la companyia ha preparat un regal perquè tots els seus clients es puguin apropar a l’oficina de Banyoles de la ciutat a recollir-lo. I és que, en l’actual context de postpandèmia, la ciutadania ha demostrat la importància de les interaccions presencials i el contacte humà. Per això, són molts els que opten per oferir la seva confiança a empreses locals com ara Bassols Energia. Una companyia que coneix el territori i la seva població i té en compte les seves necessitats reals.

Per consegüent, els clients sempre trobaran obertes les portes de l’oficina de Bassols Energia de Banyoles per demanar informació i resoldre tots els seus dubtes de manera presencial. Però, a més a més, amb motiu de la celebració de la Festa Major d’enguany, els clients de l’empresa energètica han tingut la possibilitat d’acudir a l’oficina de Banyoles per rebre un regal, podent escollir entre tres opcions diferents: un altaveu bluetooth, un paraigua, i un termo.

Línies de futur de Bassols Energia: un compromís amb l’entorn i la seva ciutadania

Ara bé, el compromís de l’empresa energètica envers la ciutat de Banyoles i la seva gent, va molt més enllà de participar activament a la vida del territori i de donar suport a esdeveniments socials i culturals, com pot ser la Festa Major. A Bassols Energia són conscients que la crisi energètica és un dels assumptes que més preocupa a la ciutadania de Catalunya, especialment en el context que actualment estem vivint. La crisi climàtica és cada vegada més evident i fa més urgent la necessitat d’un canvi dràstic respecte els actuals models de producció i consum d’energia. Però ara, a més a més, s’ha sumat el problema de l’encariment dels preus de l’energia, que sembla que encara s’ha d’agreujar.

Per això, Bassols Energia fa una sòlida aposta per l’autoconsum, per la independència energètica respecte a la resta de la Unió Europea i sobretot, per les energies renovables, que es presenten actualment com l’única opció real en la lluita contra el canvi climàtic. En aquest sentit, l’empresa incentiva accions ecològiques com la instal·lació de plaques fotovoltaiques, posant els productes necessaris a l’abast dels seus clients. Així, els clients podrien disposar d’un percentatge d’energia de producció pròpia, facilitant l’estalvi en l’economia familiar i la sostenibilitat energètica. En el mateix sentit, l’empresa ofereix solucions per afavorir l’ús del transport elèctric, més respectuós amb el medi ambient, com ara subministrar punts de càrrega per vehicles elèctrics i bateries d’emmagatzematge.

Així doncs, Bassols Energia demostra el seu ferm compromís amb la ciutat de Banyoles participant l’activitat de la ciutat i treballant dia a dia per millorar la vida dels seus habitants, defensant la proximitat amb el client i la sostenibilitat i apostant per la innovació tecnològica. Per això, la majoria dels veïns de Banyoles ja han dipositat la seva confiança, triant Bassols Energia per damunt les empreses monopolístiques del sector energètic.


Autor: Redacció


#bassols


#bassols





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...