Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès impulsa una campanya solidària de Nadal per ajudar joves en situació vulnerable

+ Notícies  -  01/12/2022  -  13:19

Els donatius es destinaran íntegrament a la Fundació SER.GI


Campanya solidària de Nadal- Glòria Sánchez/GN

Campanya solidària de Nadal- Glòria Sánchez/GN



La dotzena campanya solidària de Nadal de l'Espai Gironès es destina aquest any a la Fundació SER.GI i servirà per ajudar joves en situació vulnerable. En aquesta edició, s'ha creat una pista de 32 metres amb un circuit d'inflables, perquè els visitants es puguin divertir i fer donatius per a un projecte de l'entitat. També s'han instal·lat el Mini Market Solidari a l'entrada, amb estands amb decoració nadalenca, i tot el que s'hi compri i consumeixi anirà destinat a la iniciativa de la fundació per a l'acompanyament socioeducatiu de joves majors de 16 anys en situació de vulnerabilitat que necessiten oportunitats i suport per continuar la seva formació. Amb aquesta iniciativa es treballa per fomentar la visibilització de les seves capacitats i competències i s'ofereixen oportunitats educatives a través de microBeques.

El circuit solidari està instal·lat a l'exterior de l'Espai Gironès, des d'avui i fins al 5 de gener, i està obert d'11h a 14h i de 16h a 20h (24 i 31 de desembre i 5 de gener d'11h a 18h). Per participar-hi es compra un tiquet solidari de 2 euros, que anirà destinat a la Fundació SER.GI.

"Les causes de les situacions d'exclusió són degudes a dinàmiques socials que cal canviar. Per això, aquest Nadal, l'Espai Gironès vol col·laborar en la reducció de discriminacions i desigualtats socials i educatives a les comarques de Girona. Hi ha joves que no tenen recursos per realitzar la formació desitjada, ja que la precarietat econòmica i la seva situació personal, social o familiar desfavorida no els permet pagar la matrícula d'accés a estudis postobligatoris, el material o el transport. La millor manera d'ajudar-los a sortir de la seva situació de vulnerabilitat és facilitar a aquests joves l'accés a estudis perquè puguin comptar amb oportunitats i un futur més esperançador", subratlla el gerent de l'Espai Gironès, Pau
Jordà.

Jordà destaca la satisfacció del centre per poder dur a terme "per dotzè any consecutiu la campanya solidària de Nadal i el gran èxit que sempre ha tingut, amb moltíssima gent que hi ha participat.

"Des de la Fundació SER.GI entenem que l'educació és un eix clau per millorar els itineraris vitals de les persones joves. Per això, trobem de vital importància acompanyar aquelles persones joves que es troben en una situació de major vulnerabilitat i exclusió. Per assegurar tant el seu èxit escolar i educatiu, com el vital i els seus efectes vers la seva persona. Raó per la qual aquesta campanya solidària permetrà continuar donant suport a joves en el seu procés formatiu", afirma el director de la Fundació SER.GI, Lluís Puigdemont.

En aquest sentit, detalla que "incrementar el nombre de joves que realitzin estudis postobligatoris, ja que aquests tipus de formacions esdevenen un factor protector davant l'exclusió social i incrementa el nivell d'ocupabilitat, a més de proporcionar eines a les persones per tenir cura d'elles mateixes en tots els àmbits de la vida. És un dels objectius que perseguim amb el suport i l'acompanyament als i les joves que participen dels nostres projectes".

La campanya d'enguany està apadrinada pel Club de Patinatge Girona (CPA), un club amb múltiples reconeixements internacionals. "El treball en equip i l'esforç són valors fonamentals al nostre club de patinatge i amb aquesta iniciativa a l'Espai Gironès, tots junt podrem millorar el futur de molts joves", Nuri Soler.

Activitats de Nadal

Els propers festius d'obertura de l'Espai Gironès són els dies 6, 8, 11 i 18 de desembre i 8 de gener. El 3 de desembre i del 5 al 23 de desembre, de 18h a 20h, i el 24 de desembre d'11:30h a 13:30h, es podrà participar en el Tió de Nadal. Els dies 27,28, 29 i 30 de desembre i el 2,3 i 4 de gener, de 17:30h a 20h, i el 31 de desembre i 5 de gener, d'11:30h a 14h, el Patge
Reial estarà present al centre comercial.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...