Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Parlem obre a l'Espai Gironès la primera botiga a l'àrea de Girona

+ Notícies  -  02/12/2022  -  19:55

Jugadors del Girona FC han firmat autògrafs aquesta tarda i s'ha presentat el nou fitxatge de l'Uni Girona, Brittney Sykes


Nova botiga a l'Espai Gironès

Nova botiga a l'Espai Gironès



Parlem ha obert a l'Espai Gironès la primera botiga a l'àrea metropolitana de la ciutat de Girona, que és també la primera que l'operadora catalana obre en un centre comercial. La nova botiga, que s'ha inaugurat avui divendres té 40 metres quadrats i està situada al passadís central de la planta d'entrada al centre comercial.

Els jugadors del Girona FC Yangel Herrera i Toni Villa han estat presents a la tarda a la inauguració i al matí s'ha presentat el nou fitxatge de l'Uni Girona, Brittney Sykes. Parlem és un dels patrocinadors del Girona FC i també de l'UNI Girona femení. "És un honor per a l'Espai Gironès que Parlem, l'operadora de telecomunicacions de referència a Catalunya ens hagi escollit per obrir-hi la seva primera botiga dins de l'àrea metropolitana de Girona i Salt. Serà un gran èxit per a tots sense cap mena de dubte", ha manifestat el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà.

La companyia de telecomunicacions, que s'ha consolidat a borsa dins del mercat BME Growth, està executant un pla valorat en 1 M€ amb el qual ja ha obert 28 botigues pròpies a tot Catalunya.

Sobre el Grup Parlem
L'origen del Grup Parlem es remunta al 2014, any en el qual es va fundar l'operadora de telecomunicacions Parlem Telecom, que actualment ofereix serveis integrals de telecomunicacions, tant per a particulars com per a empreses, des de Catalunya i en català amb un tracte de proximitat al client. El Grup, que està presidit per Ernest Pérez-Mas, cotitza a la borsa al mercat BME Growth i ha impulsat Parlem Ventures, una acceleradora de startups tecnològiques. A més de Parlem Telecom, el Grup compta amb altres empreses com Infoself o Aproop Telecom i ha creat la divisió Parlem Energia arran de la compra d'Ecolium.

Amb seu al districte 22@ de Barcelona, Parlem és un Grup que desenvolupa projectes d'avantguarda vinculats a camps com el 5G o la intel·ligència artificial. A més, ofereix múltiples solucions tecnològiques innovadores a mida de les necessitats de cada empresa mitjançant la línia de negoci Parlem Empreses i està executant un pla d'obertura de botigues físiques a tot Catalunya. L'objectiu a llarg termini del Grup Parlem és fomentar la implantació d'operadors regionals de proximitat a altres territoris d'Europa i de la resta de l'Estat que s'adaptin a la identitat social i cultural de cada zona. En aquest sentit, el 2021 va llançar Aproop Telecom per oferir serveis de mòbil, internet i telefonia fixa de proximitat al País Valencià.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...