Notícies més llegides




+ Notícies


Sant Gregori

En marxa la segona edició del Golden Christmas de Sant Gregori, amb un centenar d'activitats en onze dies

+ Notícies  -  03/12/2022  -  13:31

El mercat de Nadal s'ha inaugurat aquest dissabte i estarà obert fins a l'11 de desembre i el 17 i 18


Golden Christmas - Glòria Sánchez / GN

Golden Christmas - Glòria Sánchez / GN



La segona edició del Golden Christmas de Sant Gregori, el mercat nadalenc de les comarques gironines, s'ha posat en marxa aquest matí al complex Mas Fuster del turó de Sant Medir. Fins a l'11 de desembre i el cap de setmana del 17 i el 18, el Golden Christmas acollirà un centenar d'activitats gratuïtes per a tota la família.
 
La inauguració ha comptat amb les intervencions de la padrina del Golden Christmas juntament amb Jordi Roca, la pastissera Ale Rivas (Rocambolesc i El Celler de Can Roca); Jordi Camps, diputat de Promoció i Desenvolupament econòmic i local de la Diputació de Girona; Josep Nadal i Sílvia Brunet, tinent d’alcalde i regidora de l’Ajuntament de Sant Gregori, respectivament, i l’organitzadora i creadora de l'esdeveniment M. Àngels Parés. També hi han assistit Fanny Carabellido, presidenta comarcal de JxCAT; Marc Lamuà, primer secretari del PSC a Girona i diputat al Congrés dels Diputats a Madrid; i Lídia Vidal, vicepresidenta Cambra de Comerç de Girona, entre altres personalitats. 
 
Situat en un espai de 63.900 m² i amb 1.800 places de pàrquing, aquest any ha ampliat la zona d'oci i infantil, amb activitats com el poni-club, inflables, llits elàstics, llançament de destrals, jocs gegants, un bosc dels tions, sortides amb bicicletes i demostracions d'agility. 
 
Dins el complex també hi ha una zona de chillout i una cinquantena d'expositors en rotació amb productors locals, entre els quals destaquen food-trucks amb diferents propostes gastronòmiques.
 
En l'àmbit musical hi haurà actuacions de grups gironins i emergents destinades a infants i adults, i una primera edició d'un concurs musical de talent local. Rikus, Els Atrapasomnis, Jordi Tonietti i una exhibició del Gran Circ de Nadal són algunes de les propostes que hi haurà per la mainada, mentre que la música la posaran Buena Onda, Bigblack Rino, Lo Pau de Ponts, Pau Morales o Claudefaula.
 
Per arribar fins al Golden Christmas s'hi ha d'accedir des de Taialà (Girona) i els organitzadors recomanen activar el GPS a la zona de Fontajau, ja que el camí d'anada serà unidireccional i no s'hi podrà accedir per l'església de Sant Medir.
 
L'horari és de les 11 del matí a les 10 de la nit, des del dissabte 3 fins al diumenge 11 de desembre, i el dissabte 17 i diumenge 18. El preu per accedir-hi són 3,5 euros, gratuït per als menors de deu anys.
 
El detall de la programació es pot consultar al web http://www.goldenchristmas.cat/


Autor: Redacció


#goldenchristmas


#goldenchristmas





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...