Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

imagin llança imaginAcademy, un programa de continguts digitals per a promoure l'educació financera

+ Notícies  -  15/12/2022  -  17:03

A través d'aquesta iniciativa s'oferiran píndoles formatives sobre termes i conceptes financers, mètodes i eines de gestió de l'economia, i informació pràctica per al dia a dia




imagin, la plataforma de serveis digitals i estil de vida impulsada per CaixaBank, aposta per l'educació financera amb el llançament d'imaginAcademy, un nou programa de continguts digitals per a promoure els coneixements sobre finances i gestió econòmica entre els joves. A través dels canals digitals, imagin difondrà píndoles formatives sobre termes i conceptes financers, mètodes i eines de gestió de l'economia, i informació pràctica per al dia a dia i els projectes de futur dels joves.

Des d'entendre què és l'Euribor o la TAE, fins a aprendre a fer la declaració de la Renda, interpretar una nòmina, o fins i tot adquirir noves dinàmiques de planificació de les despeses o mètodes d'estalvi. Els coneixements sobre economia i finances són una de les assignatures pendents entre part dels més joves i, a través d'imaginAcademy, la comunitat d'imaginers tindrà accés a continguts formatius i tips que faran que millorin les seves competències en aquest àmbit i la gestió de la seva pròpia economia.

Amb l'objectiu de despertar el màxim interès i generar interacció amb els imaginers, imaginAcademy presentarà els seus continguts en un to fresc, amb un llenguatge adaptat als codis de comunicació dels joves i en formats nous capaços d'acostar les finances a aquest tipus de públic. Aquests continguts, que buscaran informar, educar i entretenir alhora, aniran des de la difusió de publicacions interactives a Instagram o vídeos a TikTok sobre termes i consells financers, fins a la implicació d'influencers especialitzats que donaran difusió a píndoles formatives d'aquesta temàtica. La difusió dels continguts d'imaginAcademy es farà a través tant de l'app d'imagin com de les xarxes socials.

imaginPlanet, una aposta per la sostenibilitat

Amb el llançament d'imaginAcademy, imagin té l'objectiu d'empoderar els joves a través de l'educació financera com a eina de transformació social. El projecte forma part del conjunt de productes, serveis, continguts, acords i iniciatives que imagin, a través d'imaginPlanet, desenvolupa per a generar un impacte positiu tant en la societat com en el planeta.

El pla social i de sostenibilitat d'imagin implica que tot el model de negoci i la seva organització al complet estiguin compromesos amb criteris de coherència, compromís social i mediambiental, transparència i innovació. En aquest sentit, per exemple, els incentius per a nous clients substitueixen el tradicional obsequi per accions sostenibles, com reforestacions o donacions a causes solidàries. Així mateix, a més d'impulsar la consciència per la sostenibilitat entre els seus usuaris, imagin promou internament l'adopció d'hàbits sostenibles en els seus espais físics i la implicació dels seus empleats en causes socials i mediambientals a través de programes en col·laboració amb organitzacions de referència.

Aquest model de sostenibilitat d'imagin ha aconseguit la certificació B Corp, que garanteix el compliment dels més alts estàndards d'acompliment social i ambiental, transparència pública i responsabilitat empresarial de la companyia per a equilibrar el benefici econòmic amb el propòsit social. imagin ha estat la primera plataforma de serveis financers mobile only a aconseguir aquesta certificació.

4 milions d'imaginers

imagin és una plataforma d'estil de vida impulsada per CaixaBank que ofereix serveis digitals, financers i no financers, que ajuden els seus usuaris, majoritàriament joves menors de 30 anys, en la seva vida diària i en els seus projectes de futur. Actualment compta amb una comunitat de 4 milions d'usuaris, una xifra en continu creixement gràcies a l'àmplia oferta de continguts i serveis –bona part, d'accés gratuït-, la facilitat de registre i la creació de diversos nivells de vinculació, que, a diferència dels bancs tradicionals, no necessàriament impliquen l'alta com a client financer.

Els continguts digitals d'imagin s'organitzen en cinc grans territoris: sostenibilitat (imaginPlanet), música (imaginMusic), videojocs (imaginGames), tendències (imaginCafé) i tecnologia (imaginShop). Així mateix, imagin ofereix experiències i avantatges especials en àmbits com els viatges, la mobilitat urbana i la formació.

A més, l'aplicació imagin desenvolupa una oferta de productes financers per a cobrir les necessitats d'estalvi i de finançament dels joves que han entrat en l'edat adulta i que comencen a tenir els seus primers ingressos i els seus propis projectes d'estil de vida. En aquest sentit, imagin manté les característiques que li han convertit en líder bancari per al públic jove: operativa mobile only (els serveis es presten exclusivament a través de l'app, sense oficines i sense web, que compleix només funcions informatives), sense comissions per a l'usuari i amb un llenguatge propi, senzill i clar, especialment adequat per a una comunicació directa amb els joves.


Autor: Redacció


#caixabank


#caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...