Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Un centenar de figurants acompanyaran els reis d'Orient en les cavalcades de Platja d'Aro i Castell d'Aro

Baix Empordà  -  23/12/2022  -  14:25

Ses Majestats faran el recorregut habitual i distribuiran 600 kg de caramels sense gluten i embolcall compostable


Cavalcada Reis

Cavalcada Reis



Un centenar de figurants acompanyaran els reis d'Orient en les cavalcades de Platja d'Aro i Castell d'Aro el 5 de gener. Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici faran la seva desfilada pels carrers més cèntrics de les dues viles, amb les tradicionals visites a les esglésies i les cloendes als pavellons esportius on es podrà saludar a Ses Majestats, fer-s'hi fotografies i lliurar-los la carta.

 
 En total, els reis i el seu seguici repartiran 600 kg de caramels sense gluten i amb embolcall compostable, fruit de la col·laboració del consistori amb l'Associació Celíacs de Catalunya. Comptaran, a més, amb l'animació musical de la Banda El Caliu i les evolucions coreogràfiques del Club Twirling Platja d'Aro.

Un any més, la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró organitza l'arribada de la comitiva reial al municipi. S'ha tornat a editar un tríptic informatiu amb els recorreguts, amb la imatge il·lustrada per XuxuLanstrum, que també ha dissenyat la carta personalitzada per a Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, repartida a les escoles i que els infants encara poden recollir en espais municipals com l'Oficina de Turisme, la biblioteca, els centres cívics o el parc infantil El Mar dels nens.

A Platja d'Aro, els Reis d'Orient iniciaran el recorregut a les 6 de la tarda, al c/ Juli Garreta (fins al giratori Dr. Josep Trueta), i continuaran direcció nord per l'Av. de S'Agaró (fins al giratori de l'Ajuntament), l'Av. Castell d'Aro, c/ Puig S'Agoita i visitaran l'Església de Santa Maria. Després pel c/ Vicenç Bou fins a Av. Castell d'Aro, per finalitzar al Palau d'Esports i Congressos, que obrirà a les 7.

Tot seguit, es traslladaran a Castell d'Aro, on la cavalcada comença a les 8, i manté el recorregut habitual: Ses Majestats arriben per l'Av. de la Platja (a partir del c/ Amadeu Vives), travessant la Plaça Poeta Sitjar, abans de continuar per la mateixa avinguda per enfilar a peu per les escales per a vianants fins a l'Església de Santa Maria. Tot seguit, retornaran fins a la Sala Polivalent, que obrirà a les 8.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...