Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

Una baralla entre joves destrossa la terrassa d’un bar a Figueres el matí de Cap d’Any

Alt Empordà  -  02/01/2023  -  10:58

Una discussió va derivar en una batalla campal on van volar cadires, plats i cendrers al voltant d’un bar cèntric de la ciutat


Baralla a Figueres

Baralla a Figueres



Una batalla campal entre un grup de joves al matí de l’1 de gener a Figueres va destrossar la terrassa d’un bar de la Rambla. Per motius que encara es desconeixen, els joves van començar una discussió que va derivar en un enfrontament violent que va acabar amb el llançament de cadires, plats i cendrers a primera hora del matí del passat diumenge. 

Els fets, que van ser enregistrats amb un mòbil per una persona que passava prop del lloc on va tenir la baralla, ja han generat reaccions polítiques entre les diferents formacions polítiques locals. Especialment a Twitter, on per exemple el portaveu de Junts a Figueres, Jordi Masquef, ha descrit aquest episodi com a “lamentable”. “Malgrat que alguns ho neguin no són només sensacions, i això és intolerable”, ha dit. 

D’altra banda, la candidata del Partit Popular a l’alcaldia de la capital alt-empordanesa, Maria Àngels Domènech, ha apuntat que “podeu estar segurs que faré l’impossible per revertir aquesta situació i no dubtaré a prendre mesures severes al respecte”. També s’ha pronunciat el coordinador de Vox a Figueres, Jordi Vivo: “La seva falta de respecte a la nostra cultura fa que el multiculturalisme no funcioni. La falta d’educació, la falta de civisme i els seus costums, fan de Figueres una ciutat insegura i perillosa”.

 


Autor: Redacció


#figueres


#figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...