Notícies més llegides




Política


Lloret de Mar

La seguretat i la neteja, principals preocupacions dels ciutadans de Lloret

Política  -  11/01/2023  -  15:18

Així s’extreu de les sessions que el candidat de Junts a l’alcaldia, Jordi Martínez, ha mantingut els darrers quatre mesos amb gent del municipi


Junts Lloret de Mar

Junts Lloret de Mar



Junts per Catalunya a Lloret de Mar ha tancat recentment el programa ‘Escoltem’, una iniciativa que tenia com a objectiu copsar l’opinió dels veïns i veïnes del municipi per tal d’estudiar les seves propostes i iniciatives, però també crítiques. Una de les principals conclusions, tal com ha concretat Nino Gómez, un dels coordinadors de l’equip ‘Escoltem’, és que durant els mesos d’estiu la percepció de manca de seguretat en algunes zones concretes s’ha fet palesa, així com la brutícia i el mal estat dels seus carrers. En paral·lel, els ciutadans també han mostrat el seu rebuig al deteriorament d’elements urbans que no se solucionen amb prou rapidesa. 

D’altra banda, una de les coordinadores del programa, Esther Robles, subratlla que una de les propostes cabdals que han recollit és la necessitat d’una millora en la connectivitat de telefonia i la xarxa wifi. Robles titlla com a “inadmissible” que a l’estiu un poble com Lloret tingui problemes de cobertura, i afegeix que aquesta millora “també hauria de servir perquè el jovent i els nous emprenedors puguin treballar còmodament des de Lloret sense necessitat de desplaçar-se”.

Les trobades

Aquestes reunions han estat dirigides per l’alcaldable de Junts a Lloret, Jordi Martínez. Les trobades, una vintena, s’han efectuat des del passat mes de setembre i hi han participat més d’un centenar de persones, entre els quals ciutadans vinculats amb àmbits com el de la seguretat, el medi ambient, l’urbanisme, l’educació o la promoció econòmica, entre d’altres. 

“Les demandes dels lloretencs i lloretenques no ens han sorprès, hi ha la percepció que l’actual govern no ha estat prou atent als interessos dels ciutadans, els quals només volen viure en un municipi on se sentin escoltats i valorats i on es puguin guanyar la vida 365 dies l’any”, ressalta Martínez. 

En una d’aquestes trobades s’ha defensat l’elaboració d’un catàleg estètic, i no un pla d’usos, per evitar el mal estat d’alguns dels establiments dels carrers de Lloret. En aquest sentit, l’alcaldable assenyala que aquest catàleg estètic “ha de servir per mostrar una vila més endreçada i atractiva”. “Cal definir eixos comercials clars que ajudin a desestacionalitzar la temporada turística i atraure públic de proximitat”, agrega Martínez.


Autor: Redacció


#lloret


#lloret





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...