Notícies més llegides




OLOT 'Ciutat dels Detalls'


Olot

Tornen les Jornades de Delegats d'Olot

OLOT 'Ciutat dels Detalls'  -  18/01/2023  -  11:30

Després de dos anys d’aturada arran la COVID-19, aquest dimecres s’ha celebrat la 22a edició que ha agrupat prop de 200 representants d’alumnes al Casal Marià d’Olot


XXII Jornada de Delegades i Delegats d’Olot

XXII Jornada de Delegades i Delegats d’Olot



Aquest dimecres se celebra una nova edició de la Jornada de Delgats a Olot; una matinal dedicada als representants estudiantils de la comarca. Després de dos anys d’aturada arran les afectacions i mesures de prevenció per la COVID-19, la iniciativa s’ha reprès amb nous tallers que tenen per objectiu potenciar els lideratges, el treball en equip, les capacitats personals, l’autoconeixement i la gestió emocional. Aquest 2023 les jornades arriben a la 22a edició i compten amb 197 delegats de tota la comarca de la Garrotxa que s’han reunit al Casal Marià d’Olot.

La voluntat d’aquesta trobada comarcal és impulsar la formació dels joves estudiants garrotxins aportant-los nous recursos i eines perquè puguin desenvolupar la seva tasca de delegats i delegades així com potenciar el seu creixement personal i acadèmic.

En concret, durant aquest dimecres 18 de gener de 2023, els alumnes de 1r a 3r d’ESO podran aprendre a millorar la seva comunicació, el seu llenguatge corporal, gestionar les seves emocions i potenciar la diversitat a través de quatre tallers a càrrec d’Anna Aumatell, Judit Casas, Elisabeth Rusiñol i el Col·lectiu Lo Relacional.

Pel que fa als delegats i delegades de 4t d’ESO i estudis postobligatoris descobriran i coneixeran noves tècniques per millorar la seva oratòria, defensar el seu punt de vista i posicionament, captar l’interès del públic i potenciar els lideratges i/o el treball en equip a través de quatre tallers teòrics i pràctics. En aquest cas, els mentors són el Col·lectiu Lo Relacional, Albert Brossa, Jordi Planella i Carles Martí.

La Jornada de Delegats a Olot va arrencar el 1999 a través de la Comissió d’Alumnes de Secundària del Consell Escolar Municipal i l’Ideal. Durant més de dues dècades, les jornades han permès formar l’alumnat de secundària i estudis postobligatoris de la ciutat dotant-los d’eines per potenciar les seves aptituds i actituds. 


Autor: Redacció


#olot


#olot





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...