Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

TEISA es manté com l’únic operador de transport interurbà amb una oficina d’atenció al públic al centre de Barcelona

+ Notícies  -  07/02/2023  -  11:34

La decisió de l’Ajuntament de traslladar l’antiga parada de Pau Claris amb Consell de Cent fins a la Gran Via fa que la companyia gironina inauguri una nova oficina a Roger de Llúria


Teisa

Teisa



La companyia gironina d’autocars TEISA ha posat en marxa una nova oficina d’atenció al públic al districte de l’Eixample de la ciutat de Barcelona. D’aquesta manera es manté com l’únic operador de transport interurbà a Catalunya que disposa d’una instal·lació d’aquest tipus al centre de la capital catalana. El local s’ubica a l’entresol 2 B del número 26 del carrer Roger de Llúria, a 50 metres de la parada on es va traslladar el servei que es va inaugurar el passat mes d’octubre a l’avinguda Gran Via de les Corts Catalanes. Aquesta nova ubicació és fruit de la decisió de l’Ajuntament de Barcelona de desplaçar l’antiga parada del carrer Pau Claris amb Consell de Cent, on hi havia situada l’anterior oficina.

L’emplaçament actual permet recuperar diversos serveis. Els usuaris de les línies de TEISA gaudeixen d’una sala d’espera, lavabos, servei de paqueteria i una consigna gratuïta per poder-hi deixar el seu equipatge. Sense cita prèvia es poden solucionar incidències relacionades amb el servei i comprar o gestionar diversos abonaments, com ara la targeta valor (una targeta moneder de prepagament que es pot recarregar i compartir), la T-10/120 (10 viatges que es poden gastar durant 120 dies, també multipersonal) i la T10 Ripollès (10 viatges unipersonals sense caducitat).

Permet també rebre atenció personalitzada per aquelles gestions relacionades amb la T-mobilitat, el nou sistema de títols de transport públic de l’àrea de Barcelona que s’acabarà utilitzant a tot el territori català i que funciona amb tecnologia sense contacte Mifare Desfire, cosa que permet una validació més ràpida i àgil. Des de l’oficina d’atenció al públic de TEISA s’ofereixen diversos serveis: alta de nous usuaris, compra de targetes i títols, bescanvis, bloqueig i desbloqueig, duplicats, factures, gestió d’incidències i perfils bonificats, entre d’altres. En aquests casos sí que és necessari demanar cita prèvia.

Àlex Gilabert, director-gerent de TEISA, manifesta que “després de no haver pogut mantenir el punt de parada anterior, davant del local on teníem tots els serveix, i tot i haver valorat tancar, hem decidit reinventar-nos. Per això hem obert aquest nou local, molt proper a la parada de la Gran Via, per intentar recuperar i oferir als nostres clients part dels serveis dels quals ja gaudien”. Afegeix que “Barcelona no disposa d’una infraestructura pel transport interurbà en autobús al centre de la ciutat i els clients que han de realitzar trajectes d’entre una hora i quart i dues hores en transport públic mereixen gaudir també d’un espai proper per disposar d’una consigna, lavabos, un lloc on resguardar-se durant un temps més enllà d’estar una estona sota una marquesina... També en podran gaudir els conductors i conductores, que tornaran a tenir un espai per anar al servei o fer un cafè ràpid”.

    El local se situa a només 50 metres de la parada de l’avinguda Gran Via de les Corts Catalanes, on s’aturen els autobusos que completen el recorregut entre Barcelona i Olot (passant per Banyoles, Santa Coloma de Farners o el túnel de Bracons) i també la línia que connecta Barcelona, Ripoll i Camprodon. L’oficina, per tant, pot ser molt útil com a punt d’espera per aquelles persones que volen viatjar a localitats de la província de Girona com ho són Banyoles, Besalú, Olot, Ripoll, Camprodon o Santa Coloma de Farners, entre d’altres. A banda de la parada a la Gran Via, d’entrada a Barcelona es realitzen parades també a Meridiana (metro Sagrera) i al carrer Aragó amb passeig de Gràcia per aquells serveis que continuen fins a la parada del carrer Tarragona, on els autocars s’aturen per regularitzar horaris i realitzar descansos. De sortida de la ciutat, a banda de la parada al carrer Tarragona (l’origen de la majoria dels serveis), només es fa parada a l’avinguda Gran Via número 658.

L’horari d’obertura de l’oficina és de dilluns a dijous feiners de 8:30 a 14:30 hores, i de 15:30 a 17:30 hores. Els divendres feiners, en canvi, és de 12:00 a 19:15 h sense interrupcions. S’han recuperat diversos serveis bàsics, encara que al local no està disponible la venda de bitllets per a la sortida immediata, que s’han d’adquirir al mateix autobús. La compra de bitllets senzills, però, es podrà realitzar també des de l’APP de TEISA, disponible per als sistemes Android i iOS. En marxa des del mes d’octubre del 2019, l’aplicació ofereix als seus usuaris la possibilitat de consultar els horaris de les línies, transmet informacions sobre tot tipus d’incidències i facilita diferents tràmits.   

Més de 60 línies i presència a gairebé tot el territori gironí i part del barceloní

El 13 de març del 1920 va néixer a Banyoles la companyia TEISA (Transports Elèctrics Interurbans S.A.) i ho va fer a partir d’una iniciativa empresarial singular i innovadora fa més de 100 anys. En els seus inicis, va posar en funcionament dos òmnibus elèctrics que s’impulsaven per bateries que es recarregaven mitjançant l’energia nocturna sobrera de centrals hidroelèctriques del Pla de l’Estany. 

A dia d’avui, més d’un segle més tard, TEISA compta amb més d’una seixantena de línies de transport regular i a la demanda, i amb un centenar de rutes escolars i de transport adaptat. També ofereix serveis turístics i excursions d’àmbit nacional i circuits internacionals en autocar. L’empresa té 400 treballadors i treballadores, i és present a gairebé tot el territori gironí i part del barceloní. Dona servei a Girona, Banyoles, Olot, Sant Feliu de Guíxols, Ripoll, Camprodon, Puigcerdà, Figueres, Santa Coloma de Farners, Sant Hilari Sacalm, Sant Celoni, Vic i Barcelona, entre d’altres poblacions. Aquest mes de gener del 2023 va inaugurar una nova línia que uneix els tres nuclis de Vilafant i els connecta amb la ciutat de Figueres, i també va presentar el primer autobús 100% elèctric en un transport a la demanda, en el seu servei Clic.cat a La Garrotxa.


Autor: Redacció


#teisa


#teisa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...