Notícies més llegides



Alt Empordà


Figueres

Àngela Domènech reivindica la necessitat d’un “canvi real” a Figueres

Alt Empordà  -  22/02/2023  -  18:39

En una entrevista a Empordà TV, la candidata a l’alcaldia pel Partit Popular ha lamentat que la prioritat de l’actual equip de govern sigui “estar més pendent del que va passar fa 80 anys”


Àngela Domènech

Àngela Domènech



La candidata a l’alcaldia de Figueres pel Partit Popular, Àngela Domènech, aposta per un “canvi real” a la capital alt-empordanesa, i lamenta que la ciutat ha viscut una “davallada” a causa de les prioritats de l’actual govern municipal: “Les prioritats és la memòria democràtica, estan més pendents del que va passar fa 80 anys que no pas dels problemes reals de la ciutat: la inseguretat, l’ocupació, la manca de neteja…”.

Així ho ha subratllat en una entrevista a Empordà TV, on també ha reivindicat el “potencial impressionant” que té Figueres, però ha avisat que des de l’Ajuntament “se l’estan carregant”. “Estem estudiant els problemes reals, la realitat de la ciutat, i estem trobant les solucions. El que no farem, però, són falses promeses, volem prometre allò que realment podem fer”, ha ressaltat.

En aquesta entrevista a la televisió local, Domènech ha remarcat que una de les primeres tasques que cal acomplir és el treball de barris: en aquest sentit, ha posat com a exemple Culubret i els seus talls de llum, però també ha criticat l’augment de la delinqüència i “l’olor de marihuana” de Figueres. “Primer cal començar per solucionar les prioritats, i després ja es podrà pensar a embellir la ciutat”. “Hem de dir la veritat a la gent i donar solucions reals”, ha agregat.

Combatre la inseguretat

La candidata popular també ha destacat que la presentació del programa tindrà lloc el 24 de març, on “no prometrem res que no es pugui fer”, i ha apuntat que des del Partit Popular “tenim moltes ganes de tornar a ser a l’Ajuntament”. 

Durant la seva intervenció, Domènech ha considerat que la sensació d’inseguretat ja no només s’ubica en unes zones concretes, sinó que “s’ha escampat per tota la ciutat”. “Fins que la gent no entengui això, que les prioritats són aquestes, Figueres es continuarà enfonsant”, ha dit la popular, que també ha criticat la gestió de la neteja a la ciutat: “Hauria d’haver canviat fa temps i hi continuen donant voltes”.

 


Autor: Redacció


#figueres


#figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...