Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

Aramis Justiz exposa tretze escultures de gran format al Parc dels Estanys de Platja d'Aro

Baix Empordà  -  09/03/2023  -  19:40

El conjunt "Com la vida mateixa" es podrà visitar de l'11 de març al 25 de juny


Aramis Justiz

Aramis Justiz



L'artista Aramis Justiz exposa tretze escultures de gran format, a Platja d'Aro. Es tracta del conjunt escultòric "Com la vida mateixa", instal·lat al Parc dels Estanys i que es pot visitar de l'11 de març al 25 de juny.
 
La inauguració està prevista pel dissabte 11 de març a les 12 al mirador del riu Ridaura amb un recorregut guiat a càrrec de l'artista. La mostra es podrà visitar cada dia, coincidint amb l'horari general d'obertura del parc al públic.
 
Organitzada per la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, l'exposició forma part del cicle anual 2023 d'arts plàstiques al municipi, que s'inicia amb aquesta primera proposta.
 
Vuit exposicions aquest any
 
Per aquest any, l'Ajuntament proposa un calendari expositiu amb vuit propostes en tres espais. El Parc dels Estanys de Platja d'Aro acollirà la de Justiz i una altra de Dolors Puigdemont (del 8 de juliol al 18 de febrer de 2024), que alhora també exposarà escultura, dibuix i instal·lacions a les sales d'art de la Masia Bas de Platja d'Aro (del 8 de juliol a l'11 de setembre).
 
També a la Masia Bas, però als jardins exteriors s'hi podrà veure a la tardor la instal·lació-exposició de les obres guanyadores i finalistes del 10è Concurs internacional de fotografia Educant La Mirada.
 
El Castell de Benedormiens de Castell d'Aro acollirà primer dues col·lectives: Piramidón (del 18 de març a l'1 de maig) i la Mostra de Tapís (del 20 de maig al 27 de juny); i tot seguit les propostes de pintura, dibuix i escultura de Jordi Amagat i Pep Admetlla (de l'1 de juliol a l'1 d'octubre) i l'homenatge al pintor José Guillén (del 7 d'octubre al 19 de novembre).


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...