Notícies més llegides




Política


Lloret de Mar

Unes 400 persones omplen a vessar el Teatre municipal de LLoret per escoltar les propostes de l'alcaldable Jordi Martínez

Política  -  10/03/2023  -  16:53

El candidat a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, anuncia sinergies entre Barcelona i Lloret quan els dos siguin alcaldes


Junts Lloret de Mar

Junts Lloret de Mar



L'alcaldable de l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, va anunciar ahir al vespre a Lloret que si tots dos governen, (Martinez i Trias), als seus municipis establiran sinergies per afavorir els dos municipis. Per Trias les problemàtiques de Barcelona i de Lloret en especial a l'estiu, solen ser similars i cal buscar fórmules per trobar-hi solucions. Alhora va anunciar que Barcelona, com a capital de Catalunya ha de donar cobertura a la resta de municipis i en especial en la seva promoció.

Per la seva banda l'alcaldable de Junts x Catalunya a Lloret de Mar, Jordi Martínez, va agrair de manera especial la presència de Trias a l'acte, i va començar a esbossar algunes de les propostes que convertirà en realitat a partir de finals de maig quan guanyi les eleccions a l'alcaldia lloretenca. En aquest sentit, Martínez, va voler deixar clar que són propostes, senzilles, ambicioses i realitzables. "No anunciarem grans projectes que no es puguin fer", l'honestedat i la feina són l'ADN del nostre grup.

Martínez, va fer durant uns 30 minuts un tastet del què proposa pel futur de Lloret, sense oblidar que el que explica li van inculcar el seu avi i el seu pare, "la política és la vocació de servei públic i només té sentit si és per cuidar-nos del dia a dia de les persones i per transformar el nostre poble sense por al que podran dir".

Treball, gestió eficaç i ordenances de civisme

Martínez va desglossar la seva conferència en tres blocs, el treball en equip i amb la ciutadania, la gestió i les ordenances de civisme. Aquest va ser precisament un dels aspectes que va ocupar bona part dels tres blocs. "Em comprometo en 4 anys a donar la volta com un mitjó al nucli antic", va sentenciar l'alcaldable. Per Martínez, el nucli antic ha de ser amable, per viure-hi, amable per visitar-lo, amable per passejar-hi, amable per anar a restaurants o a comprar-hi".

Per l'alcaldable, "el nucli antic no s'hauria de considerar un barri més, el nucli antic té prou potencial per a tornar a revifar-lo i convertir-lo en un pol de l'atractiu turístic de Lloret".

Nou Passeig des del Castell al Museu del Mar

Pel que fa a la gestió, l'alcaldable va manifestar que "farem que l'ajuntament funcioni d'una manera eficient pels més de 42.000 lloretencs, revisarem els pressupostos, reajustarem tot allò millorable, i això, ho vull fer compartint un projecte de futur i de compromís amb tots els lloretencs, amb les més de 100 nacionalitats que conviuen al nostre poble."

L'alcaldable va anunciar a més un dels projectes emblemàtics com és la creació d'un nou passeig des del castell al Museu del mar. Tenim el mateix passeig que l'any 75, volem fer un passeig nou i pacificat". En un altre dels blocs, el candidat, va manifestar que al llarg d'aquests mesos de trepitjar carrers ha vist en primera persona "que els lloretencs i lloretenques es senten oblidats per part de l'administració local. "L'ajuntament i els regidors hem de ser una eina de suport als ciutadans i no una màquina que només fa que endarrerir i no donar sortida a problemàtiques del dia a dia dels nostres conciutadans.

L'alcaldable va tenir també paraules de record pel seu avi i el seu pare que també havien estat alcaldes, així com pels alcaldes que l'han precedit en el càrrec lloant les obres que van fer com el Teatre municipal, la comissaria de policia local o la piscina municipal.


Autor: Redacció


#lloret


#lloret





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...