Notícies més llegides




+ Notícies


Llívia

Llívia s’incorporarà a l’associació Viles termals

+ Notícies  -  23/03/2023  -  15:14

Els responsables de l’entitat han visitat, aquest dimecres, les instal·lacions dels banys de Llívia i n’han destacat el seu potencial




El municipi de Llívia passarà a formar part de l’Associació de les Viles Termals de Catalunya. L’alcalde de Llívia, Elies Nova, s’ha reunit, aquest matí, amb els responsables de l’entitat, els quals han fet una visita a les instal·lacions dels banys de Llívia. Durant la reunió, Nova ha avançat que proposarà al ple municipal que s’adopti l’acord d’integrar-se a la plataforma Catalunya termal.

El president de l’associació, i alcalde de Caldes de Montbui, Isidre Pineda, i la coordinadora del projecte, Marta Luque, han remarcat la singularitat de les termes llivienques. “Una oferta pública de bany, tot l’any, està molt bé. A més, el fet que la gestió del servei sigui públic fa que actualment Llívia tingui els banys termals públics més grans de Catalunya. El que s’ha fet a Llívia és excepcional”, ha indicat Pineda. 

Pineda ha recordat que els objectius de l’associació són crear una xarxa de municipis termals a Catalunya, amb la voluntat d’ajudar-se uns i altres, crear una marca potent i donar-la a conèixer tot promocionant-la, sigui amb campanyes o essent presents a fires nacionals i internacionals. Alhora, l’associació vol promoure i difondre estudis científics sobre els beneficis de les aigües termals. I, més enllà, el grup pretén ser una entitat influent que defensi els interessos d’aquest sector.

L’associació, creada el març de 2022 (i des del 2023, membre de l’European Historic Thermal Towns Association), està formada avui per 14 municipis termals. Llívia aspira a ser el 15è membre actiu de l’entitat.


Autor: Redacció


#llivia


#llivia





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...