Notícies més llegides



Política


Girona

David Sala Gamito serà el número 2 en la llista del PP a Girona

Política  -  29/03/2023  -  19:47

S'estrena en política amb la seva incorporació a la candidatura de Veray


Presentació David Sala Gamito - © Glòria Sánchez / GN

Presentació David Sala Gamito - © Glòria Sánchez / GN



David Sala Gamito serà el número 2 de la llista del Partit Popular a Girona per a les eleccions municipals del mes de maig. El PP ha presentat avui el segon de la candidatura liderada pel president provincial del partit, Jaume Veray.
 
Sala s'estrena en política i es presenta com "inquiet, treballador i motivat per treballar per aconseguir sortir d'aquesta Girona imposada que en els últims deu anys s'ha tornat grisa i trista" i per "arribar a la Girona que tots ens mereixem".
 
Ha destacat que comparteix el projecte de ciutat amb Veray. "Veiem totes les carències i tot el que pot millorar i treballarem per fer-la més propera, amb compromís amb tots els barris de forma constant", ha assenyalat, amb la voluntat "que tots els gironins se sentin gironins".
 
Nascut el 1980, és Doctor en fisioteràpia invasiva, especialista en clínica del dolor, osteòpata, acupuntor i rehabilitador. Ha treballat durant vint anys en centres sanitaris com l'hospital Josep Trueta de Girona i el Centre d'Especialitats Güell, la Clínica Girona i mútues de salut i clíniques del dolor de la ciutat, de Barcelona i Llagostera.
 
Germà del reputat ecòleg i biòleg marí Enric Sala, també ha treballat al negoci familiar, en el sector de la restauració.
 
Ha estat acompanyat per Veray, que s'ha congratulat de "recuperar" Sala per la "vida política del PP i la ciutat de Girona". "És una persona entroncada en la vida de barri que ens pot aportar molt", ha dit l'alcaldable.
 
En l'acte també hi ha participat el secretari general del PPC, Santi Rodríguez, que ha destacat que el partit pot ser "una alternativa, també en l'àmbit municipal, als governs independentistes o d'esquerres".


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...