Notícies més llegides




Alt Empordà


Garriguella

La Fira de la Garnatxa i del Brunyol omple Garriguella

Alt Empordà  -  08/04/2023  -  19:02

El municipi s’ha omplert aquest dissabte per acollir la 24a edició d’aquest popular esdeveniment


24a Fira de la Garnatxa i el Brunyol - © Guillem Plujà / GN

24a Fira de la Garnatxa i el Brunyol - © Guillem Plujà / GN



El municipi de Garriguella, a l’Alt Empordà, ha viscut avui un dels seus esdeveniments anuals més rellevants. La Fira de la Garnatxa i del Brunyol, que enguany ha celebrat la seva 24a edició, ha omplert d’activitats i  propostes el nucli, a través d’una festivitat que ha abaixat la persiana amb èxit de participació. 

El tret de sortida va tenir lloc ahir divendres, 7 d’abril, amb una inauguració que es va fer a la tarda als Jardins i al vestíbul del Celler Trobat. En aquesta ocasió, el pregó va anar a càrrec de Delfí Sanahuja, enòleg de les Caves Castell de Peralada, i l’acte va comptar amb música de la cantant Leila Claud i amb brunyons i garnatxa per a tothom. 

No obstant això, el plat gros s’ha servit avui, dia en el qual s’han desenvolupat la majoria d’iniciatives. Així, l’inici de la fira s’ha celebrat a dos quarts de deu del matí a la pista del Cementiri Vell, el punt d’inici d’una jornada matinal que també ha comptat amb tallers infantils a càrrec de l’Esplaia’t (amb jocs tradicionals per a la mainada i una zona infantil amb inflables a càrrec de l’AFA), un taller per aprendre a destil·lar amb alambí de coure tradicional el licor d’herbes de la mà de Quevall Licors (a la Sala Sabater Furtià) o un espectacle infantil amb la Bleda (a la pista del Cementiri Vell, també). A la tarda, la fira ha continuat amb una audició de sardanes amb la Cobla Principal de Garriguella; uns tallers infantils amb Esplaia’t i un nou taller a la Sala Sabater Furtià, en aquest cas per conèixer i tastar le smels de la flora autòctona de l’Albera a càrrec d’Abellaires Empordaneses.


Autor: Redacció


#garriguella


#garriguella





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...