Notícies més llegides




Política


Salt

El PSC es mou per Salt en bicicleta

Política  -  26/05/2023  -  14:58

Els socialistes lideren una campanya de mobilitat sostenible i conviden a participar-hi als saltencs


PSC Salt

PSC Salt



La campanya del PSC de Salt, “ens movem per Salt”, funciona sobre dues rodes. Els socialistes han portat a terme una campanya de mobilitat sostenible per impulsar l’ús de la bici al municipi.

Durant la campanya s’han estat utilitzant cinc bicicletes de l’agrupació que es sortejaran un cop passin les eleccions. Totes excepte una d’elles, que serà la que utilitzi l’alcaldable Joan Martin per anar a treballar a l’Ajuntament ja com a alcalde.

Aquelles persones que s’apropin als actes de campanya del PSC podran participar en el sorteig d’una de les bicicletes si accepten cedir les dades a l’agrupació socialista. Aquestes dades serviran al partit per fer recordatoris el dia de les eleccions municipals, el 28 de maig.

El PSC ha presentat la llista més plural i integradora de totes les candidatures i entre les persones que conformen aquesta llista es sortejarà una altra de les bicicletes. L’altra acabarà en mans de les persones que col·laborin amb el partit durant els actes de campanya. Com a part de la campanya, els socialistes han dissenyat cinc models de postals que es distribuiran fins al dia de les eleccions. Per guanyar una de les bicicletes, caldrà penjar una foto amb una de les postals a Instagram i es sortejarà entre els participants aquest dissabte.
 

La campanya va comptar amb la col·laboració de la ministra de Transports, Raquel Sànchez, la portaveu dels socialistes al Parlament de Catalunya, Alícia Romero, i la candidata del PSC a l’alcaldia de Girona, Sílvia Paneque. Les tres representants van conèixer la proposta de Joan Martín per Salt, movent-se en bicicleta pel municipi.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...