Notícies més llegides




Baix Empordà


Platja d'Aro

El Xalaro concentra totes les activitats aquest dissabte

Baix Empordà  -  01/06/2023  -  15:47

La novena edició portarà nou propostes gratuïtes per al públic familiar al Passeig Marítim


Festival Xalaro

Festival Xalaro



La novena edició del festival Xalaro portarà dissabte vuit espectacles per al públic familiar a Platja d'Aro. Com a novetat, aquest any es concentren totes les propostes -de música, circ, teatre de carrer i instal·lacions interactives- en una sola jornada, a l'aire lliure i al voltant del Passeig Marítim, amb una programació íntegrament gratuïta. Enguany s'avança en el calendari dues setmanes per no coincidir amb lescelebracions de final de curs i de temporada de centres educatius, activitats extraescolars i clubs esportius.

Durant tota la jornada es podrà gaudir de les instal·lacions interactives de Guixot de 8 (12-19) amb "L'altra vida de les coses", una proposta de jocs inventats i construïts amb materials recuperats. A les 12 hi haurà el circ de la Cia. Non Sin Tri amb l'espectacle iNSTants i l'inici de la discoteca silenciosa amb auriculars personals de Silent Disco Kids, que es podrà gaudir fins a les 10 de la nit.

Ja a la tarda serà el torn del teatre de carrer de les companyies Poca Cosa Teatre (16.30) amb "L'ou" i Campi Qui Pugui (17.15) i el muntatge "Asteroid".

La música protagonitza la segona part de la diada amb el concert "Avui fem pop d'Orelles de Xocolata" a partir de les 18; la música itinerant sobre bicicletes Music on cycles de La Dinamo (19.00), i el hip hop del muntatge Flow de Pulmon Beatbox (20.00).

També tindran protagonisme la Xalarina i en Xalarí, les dues mascotes del turisme familiar del municipi: hi haurà espais al Passeig Marítim amb C/ Barcelona per fer-s'hi fotografies i aconseguir un dels seus globus, que fins a esgotar existències també es podrà demanar a l'Oficina de Turisme.

Durant el Xalaro -però també tot l'any- es pot tornar a gaudir de les gimcanes familiars "On són la Xalarina i en Xalarí?", que conviden a buscar els personatges en una dotzena de petites plaques instal·lades en els punts més emblemàtics de Platja d'Aro. En cadascuna hi ha un codi numèric que cal anotar en el mateix planell i, un cop completades totes, cal lliurar-lo a l'Oficina de Turisme on es rebrà un regal commemoratiu.

El festival és una iniciativa de la Unitat de Turisme de l'Ajuntament de Castell d'Aro, Platja d'Aro i S'Agaró, municipi que des de l'any 2014 està acreditat per l'Agència Catalana de Turisme amb el segell de qualitat Platja en Família, que el certifica com un destí ideal per aquest model de vacances.


Autor: Redacció


#platjadaro


#platjadaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...