Notícies més llegides




Política


Girona

El PSC marca com a límit de les negociacions a Girona 'una alcaldia sòlida' de quatre anys

Política  -  02/06/2023  -  13:45

Paneque estableix com a prioritat tenir "un govern fort, estable i coherent"


Sílvia Paneque  / GN

Sílvia Paneque / GN



La candidata del PSC a l'alcaldia de Girona, Sílvia Paneque, es marca com a prioritat "tenir un govern fort, estable i coherent en un moment molt complicat per a Girona en els àmbits polític, econòmic i social". La formació guanyadora de les eleccions del 28 de maig assegura que disposar d'un govern d'aquestes característiques és "tan rellevant" que estan disposats a "fer tots els esforços necessaris perquè sigui una realitat". "I això vol dir estar completament obert a negociar amb generositat un acord que té com a únic límit una alcaldia sòlida pels pròxims quatre anys", diuen sobre una qüestió que "ha estat expressada d'aquesta manera pels socialistes en públic i en privat".

"Hem traslladat la flexibilitat d'aquesta candidatura per distribuir les àrees amb l'únic objectiu d'enfortir el model de ciutat. Aquest plantejament no ha canviat. La nostra proposta és per Girona: la ciutat va primer i està més enllà de sigles i aritmètiques partidàries", diuen en un comunicat.

El PSC recorda que la ciutadania "va votar canvi" i "canvi vol dir posar per davant un govern amb les forces que el varen demanar durant la campanya electoral i que són àmpliament conegudes per tothom". "En campanya, a més, es va repetir en moltes ocasions que s'arribaria a acords relacionats en les coincidències en el programa. Això no obstant, ningú encara no ens ha parlat de programa", recorden els socialistes gironins.

"El canvi també vol dir tenir un govern consistent i això té dues conseqüències. La primera és que hi ha d'haver un govern que pugui tenir un horitzó d'objectius clar i compartit. I és obvi
que Guanyem i Junts no poden justificar de cap de les maneres que tinguin un projecte polític compartit. La segona és que un govern fort per a Girona exigeix que la ciutat tingui una alcaldia consolidada durant quatre anys i un projecte sòlid amb unes bases fortes per encarar el futur amb determinació i optimisme. Hi ha una línia clara que vincula la bona gestió amb l'estabilitat", resumeixen.

La candidatura de Paneque considera que "és absolutament essencial" un gir en la política municipal lligada a l'habitatge i la sostenibilitat, així com en els drets socials.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...