Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

Ripoll, a punt de rugir amb el Gallinero Moto Fest

El Ripollès  -  02/06/2023  -  15:51

L’esdeveniment ‘motard’, que se celebra aquest dissabte durant tot el dia, reunirà més d’un miler de motos i al voltant de 10.000 visitants


Gallinero Moto Fest

Gallinero Moto Fest



Demà dissabte, 3 de juny, el municipi de Ripoll rugirà de valent amb la celebració del Gallinero Moto Fest, el primer festival de Catalunya que combina música i la concentració de motos provinents d’arreu de l’estat i també de diferents punts de la geografia europea. En concret, l’esdeveniment tindrà lloc a l’Avinguda Tèxtil a partir de dos quarts de nou del matí i fins a dos quarts de quatre de la matinada, amb la participació d’una xifra estimada de 1.000 vehicles i uns 10.000 visitants. 

El Gallinero Moto Fest, festival gratuït, està organitzat per Rooster’s Ripoll amb el suport de l’Ajuntament, Ripoll Comerç i UEIR i la col·laboració de CCAM i Fires del Ripollès. Més enllà de la mateixa concentració de ‘motards’, la trobada també comptarà amb activitats paral·leles com ara la música dels EISI DISI, coneguda banda-tribut dels AC/DC, o activitats com ara tir amb arc, rutes turístiques, demolició de cotxes, jocs de ‘motards’, concursos de pols i una actuació dels Diables de Ripoll. Paral·lelament, durant tota la jornada hi haurà la possibilitat de menjar de valent mitjançant la instal·lació de food trucks, així com serveix dispars com ara un guarda-roba, mecànics, vigilància o, fins i tot, una barberia. A més, els establiments i locals d’hostaleria de Ripoll Comerç estaran oberts fins que acabi l’activitat. 

“La concentració està oberta a tota mena de motos i pilots; el festival El Gallinero és la concentració de motos més bèstia que arrenca aquest estiu, el món de la moto ha posat a Ripoll un dels festivals referents”, subratlla el president de Rooster’s Ripoll, Emanuele Persanti, que també es refereix a la perspectiva internacional de la iniciativa: “S’han posat en contacte per poder-hi assistir persones des de molts punts de la península, i també gent de països com Alemanya o Suïssa”.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...